ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι για Ενρίκε: "Είχα μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του, προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να μείνει"

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Λουίς Ενρίκε
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Λουίς Ενρίκε @ 2016 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε σε συνέντευξή του για τον Λουίς Ενρίκε και την ιδιαίτερη σχέση που είχαν, τονίζοντας ότι οι δυο τους είχαν μια διαμάχη επειδή τον άφησε στον πάγκο σε ένα παιχνίδι, όμως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον πείσουν να μείνει όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στο Movistar η οποία θα προβληθεί απόψε το βράδυ και στο teaser που δημοσίευσε το κανάλι στο Twitter αναφέρθηκε στον Λουίς Ενρίκε, για τον οποίο τόνισε ότι οι δυο τους είχαν εξαιρετική σχέση στο κοινό τους διάστημα στην Μπαρτσελόνα, στο οποίο μεταξύ άλλων κατακτήθηκε το τελευταίο Champions League των μπλαουγκράνα.

Για αρκετό καιρό τα διεθνή ΜΜΕ θεωρούσαν ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν ψυχρανθεί, επειδή ο Ενρίκε άφησε στον πάγκο τον "Pulga" στο πρώτο (ημερολογιακό) ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Ανοέτα, ωστόσο το ζήτημα λύθηκε και στο τέλος ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον παρακαλούσαν να μείνει στην ομάδα μέχρι και την τελευταία στιγμή.

"Είχα ιδιαίτερη σχέση με τον Λουίς Ενρίκε. Όταν αποφάσισε να φύγει, προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να μείνει μέχρι και την τελευταία στιγμή επειδή τα πηγαίναμε καλά. Τον Ιανουάριο του 2015 με άφησε στον πάγκο και υπήρχε μια διαμάχη, αλλά το ζήτημα λύθηκε και είχαμε φανταστική σχέση", ανέφερε στο απόσπασμα ο Μέσι.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ