ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μέσι: "Δεν είμαστε μέσα στα φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο"

Argentina's Lionel Messi looks back during a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Lionel Messi looks back during a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Ο Λιονέλ Μέσι υποστήριξε πως η Αργεντινή δεν είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά τόσο ο ίδιος όσο κι οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν έως το τέλος.

Ο Λιονέλ Μέσι κρατάει χαμηλούς τόνους για την πορεία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου μετά το 4-0 επί της Αϊτής και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά τόσο ο ίδιος όσο κι οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν έως το τέλος.

"Όλοι πηγαίνουμε στη Ρωσία για τον ίδιο λόγο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα όνειρο για εμάς, για τη χώρα μας. Δεν είμαστε μέσα στα φαβορί, αλλά είμαστε καλή ομάδα, προπονούμαστε και βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Έχουμε καλούς παίκτες και δυναμώνουμε προκειμένου να κοντράρουμε στα ίσα κάθε ομάδα", δήλωσε αρχικά, ενώ για τους στόχους της ομάδας του, τόνισε:

"Στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν υπάρχει λογική. Πρέπει να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι, το οποίο είναι το πιο σημαντικό προκειμένου να μας δώσει ηρεμία".

Photo Credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ