ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Αντιπροσωπεία της Αλ Χιλάλ στο Παρίσι για να αποσπάσει την υπογραφή του

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι 2022 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν και επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν και το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε πως αντιπροσωπεία της Αλ Χιλάλ έχει ταξιδέψει στο Παρίσι για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και άπαντες περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Αργεντινού ποδοσφαιριστών.

Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό πως η Αλ Χιλάλ προσφέρει γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Μέσι και θα κάνει τα πάντα για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Από την Κυριακή (4/6) οι φήμες αυτές έχουν γίνει περισσότερες με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων να επικαλείται πηγές που γνωρίζουν καλά το θέμα και να κάνει λόγο για αντιπροσωπεία της διοίκησης της Αλ Χιλάλ που βρίσκεται στο Παρίσι και σχεδιάζει να συναντηθεί με τον πατέρα και ατζέντη του Μέσι, Χόρχε, με στόχο την υπογραφή του Αργεντινού σταρ.

Χαρακτηριστική αναφέρει:

"Υπάρχει αντιπροσωπεία των Σαουδαράβων στο Παρίσι με έναν στόχο: να επιστρέψει με την επίσημη έγκριση του Μέσι στην προσφορά της. Αν όλα πάνε καλά ο Μέσι θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και η Αλ Χιλάλ θα το ανακοινώσει το επόμενο Σαββατοκύριακο".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ