ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Μέντες για Ρονάλντο πρώτη φορά μετά το τέλος της συνεργασίας τους: "Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζόρζε Μέντες
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζόρζε Μέντες PRINT SCREEN

Ο Ζόρζε Μέντες μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο για πρώτη φορά μετά το τέλος της συνεργασίας του, αποθεώνοντας τον Πορτογάλο σταρ της Αλ Νασρ.

Ο ατζέντης και κουμπάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, δεν εισέπραξε ευρώ από τη μετακίνηση του 37χρονου σούπερ σταρ στην Αλ Νασρ τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τη ρήξη ανάμεσά τους.

Οι δύο κουμπάροι δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις τους τελευταίους μήνες, ειδικά από τη στιγμή που ο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιχείρησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του χωρίς να απευθυνθεί στον συμπατριώτη του.

Ο διάσημος μάνατζες αναφέρθηκε στον CR7 για πρώτη φορά μετά το τέλος της συνεργασίας του, μιλώντας με αποθεωτικά λόγια.

"Ο Κριστιάνο είναι εκεί που είναι, αυτή είναι η ζωή. Είναι στην Αραβία και πρέπει όλοι να του είμαστε πολύ ευγνώμονες για όλα όσα έχει κάνει για το ποδόσφαιρο και την Πορτογαλία.

Είναι ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της χώρας. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα.

Και όλοι εμείς οι Πορτογάλοι θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε έναν παίκτη σαν αυτόν. Θα το λέω σε όλη μου τη ζωή, ήταν και είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου", είπε ο Μέντες.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ