ΑΕΚ

Μελισσανίδης σε Νεστορίδη: "Έγινα ΑΕΚ από σένα"

Μελισσανίδης σε Νεστορίδη: "Έγινα ΑΕΚ από σένα"
PRINT SCREEN

Η αίθουσα που έλαβε χώρα η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ πλημμύρισε από συγκίνηση, όταν ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, αντάμωσε με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Κώστα Νεστορίδη.

Η τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου έφερε μεγάλη χαρά και συγκίνηση στους ανθρώπους της ΑΕΚ, όχι μόνο επειδή λίγες ώρες νωρίτερα είχε σφραγιστεί η αναρρίχησή της στην κορυφή της Stoiximan Super League αλλά επειδή έλαβε χώρα μία πολύ όμορφη εκδήλωση.

Αυτή της κοπής της πίτας των παλαιμάχων της Ένωσης, στην οποία δήλωσαν παρών πολλά μεγάλα ονόματα της ομάδας στο πέρασμα των χρόνων αλλά και την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ο προπονητής, Ματίας Αλμέιδα.

Υπήρχε μάλιστα μία στιγμή της βραδιάς που ξεχώρισε σε σύγκριση με όλες τις άλλες και αυτή ήταν η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Κώστα Νεστορίδη, με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να ανταμώνει με τον θρυλικό παλαίμαχο του συλλόγου και να του λέει: "Εγώ έγινα ΑΕΚ από εσένα. Τα λέω όλα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ