ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Με την OPAP Arena εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων, το γήπεδο δίνει δυναμική"

Μελισσανίδης: "Με την OPAP Arena εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων, το γήπεδο δίνει δυναμική"
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, φιλοξενήθηκε στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής και μίλησε για την κατασκευή της OPAP Arena, υποστηρίζοντας πως πρώτα απ' όλα ήταν ένα όνειρο που είχε ο ίδιος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του μίλησε στο Feel Good Radio 104.9 της Ρόδου για την ανέγερση της OPAP Arena, μέσω της οποίας, όπως ομολόγησε, εκπλήρωσε ένα δικό του όνειρο.

"Η χαρά είναι και δική μου πολύ μεγάλη. Όνειρο ζωής. Πρώτα εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων. Κουραστήκαμε αλλά τα καταφέραμε", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε δε λέγοντας πως "Έέχουμε φτιάξει ένα γήπεδο στολίδι, πρότυπο και πρέπει τώρα και οι νέοι μας να το διαφυλάξουν, να το προσέξουν και να παραμείνει πάντα έτσι όμορφο όπως το παραδίδουμε".

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το γεγονός πως η ΑΕΚ μετράει μόνο νίκες στη Νέα Φιλαδέλφεια υποστήριξε: "Το γήπεδο δίνει πάντα την δική του δυναμική, αλλά έχουμε και καλή ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια παίζαμε σε αυτό το Νταχάου εκεί, ούτε να το ακούω δεν θέλω αυτό το γήπεδο. Το άχαρο, το ψυχρό ΟΑΚΑ. Αλλά τώρα έχουμε το γήπεδο μας, έχουμε και την δεύτερη έδρα μας στα Σπάτα αν χρειαστεί, οπότε βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ