VIRAL

Μεγαλοπρεπές σαρδάμ του Κούμαν: "Δεν μπορώ να παίξω... τίκι τάκι με αυτή τη Μπαρτσελόνα"

Ο Ρόναλντ Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα
Ο Ρόναλντ Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Ρόναλντ Κούμαν μπερδεύτηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα και είπε πως με αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να παίξει... "τίκι τάκι".

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Γρανάδα μετά από μόλις 85'' αγώνα, ωστόσο μπόρεσε στο φινάλε να αποτρέψει το κάζο στο Καμπ Νόου βρίσκοντας το γκολ της ισοφάριης στο 90ο λεπτό με τον Αραούχο. Ο Ρόναλντ Κούμαν όμως δεν απέφυγε τα πυρά και είναι ήδη υπ' ατμόν από τον πάγκο των Καταλανών.

Μετά τον αγώνα, αναφέρθηκε στον όρο "τίκι τάκα" που αφορούσε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία έπαιζε διαστημικό ποδόσφαιρο και το πάσινγκ γκέιμ της ήταν μοναδικό. Ο ίδιος τα μπέρδεψε λίγο και έκανε λόγο για... "τίκι τάκι".

"Δεν είναι η ομάδα του 2012, αυτή η Μπαρτσελόνα παίζει το δικό της ποδόσφαιρο. Με αυτούς τους παίκτες δεν μπορώ να παίξω... τίκι τάκι, δεν υπάρχει η ταχύτητα που χρειάζεται για κάτι τέτοιο. Προσπαθούμε να παίξουμε με το δικό μας στυλ. Η Μπαρτσελόνα σήμερα είναι διαφορετική σε σχέση με τότε", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός προπονητής.

Λογικό ήταν η ατάκα αυτή να γίνει viral...

TAGS VIRAL ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ