ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγαλώνει τον μύθο του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μεγαλώνει τον μύθο του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βαδίζει στο 38ο έτος της ζωής του, όμως συνεχίζει να μεγαλώνει τον μύθο του με τα κατορθώματά του εντός των γηπέδων.

Αυτή την περίοδο ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές του μετά από μία ακόμα γεμάτη χρονιά η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγα 24ωρα με τη συμμετοχή του στο Nations League με την Εθνική Πορτογαλίας.

Εκεί ο CR7 έπαιξε στα τρία από τα τέσσερα ματς πετυχαίνοντας δύο τέρματα και δίνοντας μία ασίστ βοηθώντας την αντιπροσωπευτική ομάδα της χώρας του να συγκεντρώσει επτά βαθμούς.

Το σημαντικότερο όπως είναι πως με τα δύο τέρματα που πέτυχε έφτασε τα 117 γκολ σε 189 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας μεγαλώνοντας έτσι κι άλλο τη διαφορά του στη σχετική λίστα.

Η πορεία της Πορτογαλίας στην πρώτη κατηγορία του Nations League θα ξεκαθαρίσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Εκεί όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να πει ένα ακόμα "calma" στους συμπαίκτες του αφού αυτός θα αναλάβει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Γιατί ο Κριστιάνο έχει μάθει να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση με θάρρος και το ULTREX MEN είναι πάντα δίπλα του και φροντίζει να τον γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Μια διαδρομή σαν παραμύθι

Γενικότερα ο Πορτογάλος ποτέ δεν άφησε κάτι στην τύχη. Αυτό μαρτυρά άλλωστε και η πορεία του η διαδρομή του από το μικροσκοπικό Σάο Πέδρο των μόλις 7000 κατοίκων μέχρι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για να τα καταφέρει έμεινε πιστός στον στόχο του, να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Εντός αγωνιστικού χώρου οι ώρες προπόνησης ήταν ατελείωτες. Έξω από αυτόν φρόντιζε τον εαυτό του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα από την Σπόρτινγκ να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από εκεί ακολούθησε η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε τέσσερις φορές το Champions League και έγινε ο Βασιλιάς της Βασίλισσας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε μια τριετία στην Ιταλία για χάρη της Γιουβέντους για να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2021 στο Μάντσεστερ για να ηγηθεί της προσπάθειας της Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στους τίτλους.

Έγινε ο θρύλος των Πορτογάλων

Την ίδια ώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντα αποζητούσε τη διάκριση με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Ήθελε να εξιλεωθεί για τον χαμένο τελικό του 2004.

Φυσικά κατάφερε και αυτόν τον στόχο του. Η κατάκτηση του Euro 2016 ήταν η κορυφαία του στιγμή και έβαλε όνομά του ανάμεσα στους θρύλους του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ενώ τρία χρόνια αργότερα κατέκτησε το πρώτο Nations League.

Την ίδια ώρα ο CR7 πέρα από την εικόνα του εντός γηπέδων φρόντιζε και την εικόνα του έξω από αυτά. Αυτό τον οδήγησε στη συνεργασία του με το ULTREX και τη δημιουργία του Legend by CR7, το οποίο σχεδιάστηκε για δραστήριους άνδρες που αντιμετωπίζουν όλες τις προκλήσεις με θάρρος και αγωνίζονται, όπως εκείνος, για υγιή και καθαρά μαλλιά, αναζητώντας έναν δυναμικό σύμμαχο στην απαιτητική καθημερινότητά τους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Εσύ;

Τα social accounts του ULTREX

IG: https://www.instagram.com/ultrexgr/

FB: https://www.facebook.com/ultrexgr

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCoSrjLDm6lp0JnB50lYr0NQ

Site: https://www.clearhaircare.com/gr/home.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ