ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μεγάλο όπλο ο Σαλίνο"

"Μεγάλο όπλο ο Σαλίνο"

Σημαντική θεωρούν την απόκτηση του Σαλίνο στον Ολυμπιακό. Τι λένε στο "έρυθρόλευκο" στρατόπεδο για τον Βραζιλιάνο.

Σπουδαία μεταγραφή θεωρούν στον Ολυμπιακό τον Λεάντρο Σαλίνο. Η πρώτη μεταγραφή που έχει κλείσει ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν είναι ο Πορτογάλος Λεάντρο Σαλίνο. Η συμφωνία με τον παίκτη είχε επιτευχθεί το περασμένο Φθινόπωρο.

Ο Σαλίνο είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπράγκα το περασμένο καλοκαίρι. Ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 1-1.

Ο Ζαρντίμ ήξερε καλά τον παίκτη και έμενε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έσπευσε να τον κλείσει. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο "Γαύρος" στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι έχουν κάνει μία πολύ καλή μεταγραφή.

" Ο Σαλίνο είναι φοβερός μπακ! Μεγάλο όπλο από δεξιά. Παίζει όλη την πλευρά, δεν είναι καλός μόνο αμυντικά ή μόνο επιθετικά. Ειναι παίκτης που ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Αυτό που λένε στην Αγγλία φουλ μπακ. Είναι επιθετικός μπακ, που θα κολλήσει εύκολα στον τρόπο παιχνιδιού.

Οπως ζητάει από τον Χολέμπας να φεύγει συνεχώς μπροστά, το ίδιο θέλει και από τον άλλο μπακ. Βλέπετε πως το κάνει ο Παπάζογλου και μάλιστα με αρκετή επιτυχία, παρότι ξέρουμε ότι κατά βάση είναι στόπερ. Φανταστείτε πως θα είναι η ομάδα του χρόνου με δύο έμβολα από δεξιά κι αριστερά".

Αυτά είναι τα λόγια του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού για τον Σαλίνο που είναι σε πλήρη συνεργασία με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ.

Ο Σαλίνο έχει υποστεί θλάση και θα είναι οff για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ωστόσο, ο αδερφός του που αγωνίζεται στην Βραζιλία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει στον τελικό του Λιγκ Καπ στις 14 Απριλίου.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "οjogo" ο Σαλίνο δηλώνει ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Μπράγκα.

" To καλοκαίρι θα αποχωρήσω από την Μπράγκα και θέλω να φύγω έχοντας κατακτήσει ένα τρόπαιο. Πολλοί λένε ότι έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν ισχύει. Ξέρω πάντως για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ