BET CORNER

Με MatchCombo νίκης για την Ατλέτικο και το αήττητο της Μπραγκαντίνο

Ο Σαβαρίνο της Ατλέτικο Μινέιρο στο Copa Libertadores αντιδρά σε σουτ κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς
Ο Σαβαρίνο της Ατλέτικο Μινέιρο στο Copa Libertadores σε προσπάθεια για γκολ κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς © 2021 BRUNA PRADO, POOLASSOCIATED PRESS

Η Serie A της Βραζιλίας συνεχίζεται με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις της Κυριακής, τις οποίες και προσεγγίζουμε στοιχηματικά μέσα από τις αποδόσεις της Stoiximan. Τρεις επιλογές μέχρι το 4.30 προέκυψαν από τη μελέτη.

Ατλέτικο Μινέιρο – Μπαΐα (17:00): Στο Μπέλο Οριζόντε, η σέντρα για την 13η αγωνιστική της βραζιλιάνικης Serie A. Η Ατλέτικο Μινέιρο διανύει ένα εξαιρετικό δίμηνο. Τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 30 Μαΐου από τη Φορταλέζα. Έκτοτε έχτισε ένα αήττητο σερί επτά αγώνων, όπου μετράει έξι νίκες -οι πέντε σερί στα ισάριθμα τελευταία- και μια ισοπαλία. Η φόρμα της την έχει φέρει στην 2η θέση με 25 βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο Παλμέιρας. Κένο, Μαρόνι και Ραφαέλ αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ο Αράνα είναι με την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας στο Τόκιο.

Η Μπαΐα απώλεσε το μομέντουμ που έχτισε με τις νίκες κόντρα σε Σαπεκοένσε και Γιουβεντούντε, καθώς ηττήθηκε από την Σάο Πάολο και συνετρίβη από τη Φλαμένγκο (0-5) στα δύο πρόσφατα. Έπεσε στην 8η θέση, που οδηγεί στο Κόπα Σουνταμερικάνα, αλλά με 17 βαθμούς είναι σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις των προκριματικών του Λιμπερταδόρες. Ο Κολομβιανός Ραμίρες είναι τραυματίες και εκτός μάχης στο Μπέλο Οριζόντε.

Η Ατλέτικο παίζει με αρκετή συγκέντρωση και περίσσιο κυνισμό. Δεν εντυπωσιάζει, αλλά δείχνει ότι ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα. Καταφέρνει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της και παράλληλα να μην δίνει πολλά στον αντίπαλο. Η Μπαΐα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και μοιάζει να μην μπορεί να διαχειριστεί ένα ματς όταν στραβώνει. Παίζει επιθετικά αλλά το πρόβλημα είναι ότι για την ώρα δεν μπορεί να υποστηρίξει έναν τέτοιο τρόπο παιχνιδιού στο ανασταλτικό κομμάτι. Μοιάζει πολύ δύσκολο να πάρει κάτι κόντρα στη φορμαρισμένη Ατλέτικο και το MatchCombo 1 & under 3,5 γκολ στο 2.25 της Stoiximan, έχει την προσοχή μας.

Φλαμένγκο - Σάο Πάολο (22:00): Στην 'Arena Corinthians' του Σάο Πάουλο συνεχίζεται η δράση της 13ης αγωνιστικής. Στις αρχές του μήνα η Φλαμένγκο γνώρισε δύο σερί ήττες από τις Φλουμινένσε και Ατλέτικο Μινέιρο. Έβγαλε αντίδραση, με back to back τρίποντα κόντρα σε Σαπεκοένσε και Μπαΐα, φτάνοντας τους 18 βαθμούς και την 6η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες. Έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα, μπορεί να αναρριχηθεί εντός τετράδας και να μπει στην κουβέντα για την κορυφή. Φτάνει στην αποψινή αναμέτρηση χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Κακή η εικόνα της Σάο Πάουλο μετά τις 12 πρώτες αγωνιστικές. Δεν είχε καταφέρει να κερδίσει στα πρώτα εννέα ματς, πήρε δύο κολλητά τρίποντα απέναντι σε Ιντερνασιονάλ και Μπαία χωρίς να δεχτεί γκολ, όμως επέστρεψε στις ήττες με το εντός έδρας 0-1 από την Φορταλέζα. Είναι 16η με 11 βαθμούς, οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού... Λουσιάνο και Γουίλιαμ θα λείψουν κόντρα στη Φλαμένγκο ελέω τραυματισμού.

Λόγοι να κοιτάξει κανείς την κόντρα δεν προκύπτουν. Ειδικά από τη στιγμή που η γηπεδούχος το παλεύει στην άμυνα και βρήκε ρυθμό επιθετικά. Στον αντίποδα, η Σάο Πάουλο σκοράρει με... αίμα και παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα σε δημιουργία και εκτέλεση. Θα ρίξει το βάρος στην άμυνα, τι στιγμή που και η Φλαμένγκο δεν ρισκάρει συνήθως στο ξεκίνημα των αγώνων της. Επιλογή εδώ, να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28:00, στο 2.02 της Stoiximan.

Φορταλέζα – Μπραγκαντίνο (22:00): Πολύ δυνατό ματς στο ‘Καστελάο’! Η Φορταλέζα δείχνει τα δόντια της εσχάτως. Μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία, οι τρεις είναι συνεχόμενες (κόντρα σε Αμέρικα, Κορίνθιανς, Σάο Πάουλο) και χωρίς να δεχτεί γκολ. Ανέβηκε στην 3η θέση με 24 βαθμούς, βάζει γερή υποψηφιότητα για την πρόκριση στο Λιμπερταδόρες και είναι στο -7 από την κορυφή, με ένα ματς λιγότερο.

Η Μπραγκαντίνο είναι η μοναδική ομάδα που συνεχίζει την αήττητη πορεία της στη Serie A! Με το 2-2 απέναντι στη Σάντος συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και έξι συνολικά στη διοργάνωση. Έχει και ισάριθμες νίκες, έτσι ισοβαθμεί με την Φορταλέζα στην 3η θέση και δείχνει ότι μπορεί περισσότερα…

Πρόκειται για ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πολύ μεθοδική στο παιχνίδι της η γηπεδούχος, δεν παίρνει αχρείαστα ρίσκα, ελέγχει το τέμπο και αποφεύγει τα εύκολα λάθη. Έχει καλή επαφή με τα δίχτυα και παρουσιάζει συγκέντρωση στα μετόπισθεν. Η Μπραγκαντίνο παίζει επιθετικά, της αρέσει ο γρήγορος ρυθμός, βγάζει πολλούς παίκτες μπροστά και σκοράρει με άνεση. Όμως πληρώνει το τίμημα ανασταλτικά, όπου δέχεται γκολ με σχετική ευκολία. Το ενδεχόμενο να μείνει η αναμέτρηση στην ισοπαλία είναι πολύ πιθανό και το MatchCombo Χ & goal/goal προσφέρεται στο εξαιρετικό 4.30 στη Stoiximan.


*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ