CHAMPIONS LEAGUE

Με κόσμο Ολυμπιακός - Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ - Ομόνοια

Με κόσμο Ολυμπιακός - Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ - Ομόνοια
EUROKINISSI

Οι λοιμωξιολόγοι ανάβουν το πράσινο φως για την πιλοτική είσοδο των φιλάθλων -έως 3.500- στις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, στο Ολυμπιακός - Μαρσέιγ (21/10, 22:00) και στο ΠΑΟΚ - Ομόνοια (22/10, 19:55)

Όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει κόσμος στα δύο εντός έδρας παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Champions League και το Europa League την προσεχή εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λοιμωξιολόγοι θα δώσουν το πράσινο "φως" για την παρουσία οπαδών πιλοτικά στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Μαρσέιγ (21/10, 22:00) και ΠΑΟΚ - Ομόνοια (22/10, 19:55).

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα επιτραπεί μέχρι και 10% πληρότητα σε κάθε θύρα του Γ. Καραϊσκάκης και της Τούμπας. Δηλαδή περίπου 3.200 οπαδοί στο Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και 2.900 στο ΠΑΟΚ-Ομόνοια. Η συνεδρίαση έχει ολοκληρωθεί και η απόφαση των λοιμωξιολόγων θα είναι θετική και θα ανακοινωθεί εντός της Δευτέρας (19/10). Μάξιμουμ σε κάθε γήπεδο θα επιτρέπονται 3.500 οπαδοί.

Μένει τώρα να ξεκαθαριστεί πώς θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων, οι προϋποθέσεις για την παρουσία στο γήπεδο και αν θα υπάρξει αλλαγή στον αριθμό των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Όσον αφορά στην Super League Interwetten, δεν υπάρχει οριστική απόφαση, καθώς οι αρμόδιες Αρχές θέλουν να δουν πώς θα συμπεριφερθεί ο κόσμος σε αυτές τις δύο πιλοτικές αναμετρήσεις.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ