CHAMPIONS LEAGUE

Με εντολή Μητσοτάκη ανακαλείται η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Το "Γ. Καραϊσκάκης"
Το "Γ. Καραϊσκάκης" EUROKINISSI

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα διεξαχθούν με παρουσία κόσμου οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Μαρσέιγ και το ΠΑΟΚ - Ομόνοια, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων.

Τη Δευτέρα (19/10), η Υγειονομική Επιτροπή άναψε το "πράσινο φως" για την παρουσία κόσμου μέχρι και 10% της πληρότητας των γηπέδων, αρχής γενομένης από τους αγώνες Ολυμπιακός - Μαρσέιγ και το ΠΑΟΚ - Ομόνοια.

Μάλιστα, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έδωσε στην δημοσιότητα έναν μικρό οδηγό για τον τρόπο αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ενώ κι η Super League έδωσε οδηγίες με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, αφού υπήρχε η σκέψη να επιστρέψει πιλοτικά ο κόσμος και στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, με εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΕΛ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ