ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαυροπάνος: Η εντυπωσιακή επίδοση που τον κατατάσσει στους κορυφαίους της Bundesliga

Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάτρδης πανηγυρίζει με τον Ντίνο Μαυροπάνο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Μαΐου 2022
Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάτρδης πανηγυρίζει με τον Ντίνο Μαυροπάνο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Μαΐου 2022 © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντίνος Μαυροπάνος διανύει μια πολύ καλή σεζόν και φέτος με τη φανέλα της Στουτγάρδης και έχει ήδη γράψει μια εντυπωσιακή επίδοση η οποία τον κατατάσσει στους κορυφαίους της Bundesliga.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι για ακόμα μια σεζόν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Στουτγάρδης στην Bundesliga, έχοντας μια γεμάτη σεζόν.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός ωστόσο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από κάθε παίκτη του γερμανικού πρωταθλήματος σε μια στατιστική. Έχει τις περισσότερες εύστοχες μεταβιβάσεις από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη.

Όπως αναφέρει το παραπάνω γράφημα της Opta, έχει 19 πετυχημένες μεταβιβάσεις, στις 22 που επιχείρησε, με την ακρίβειά του να είναι στο 86%.

Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη στατιστική υπολογίζονται οι πάσες που το μήκος που υπερβαίνουν (από τον Μαυρόπανο προς κάποιον συμπαίκτη του εν προκειμένω) το 60% του πλάτους του αγωνιστικού χώρου.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ