ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Οι παίκτες ήταν αφοσιωμένοι"

Ματζουράκης: "Οι παίκτες ήταν αφοσιωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ματζουράκης στάθηκε στην θέληση και την αφοσίωση που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον Ηρακλή, ενώ προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη.

Ο Παναιτωλικός πήρε μια σπουδαίες σημασίας νίκη απέναντι στον Ηρακλή και ο Γιάννης Ματζουράκης δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην θέληση και την αφοσίωση που έδειξαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση, ενώ προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ματζουράκη:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο και να τους ευχηθώ καλές γιορτές. Η ομάδα μας είναι σε μια τέτοια θέση, που όλα της τα παιχνίδια τα δίνει με άγχος και πίεση. Και έτσι θα είναι και στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε και καλύτεροι.

Σήμερα οι παίκτες ήταν αφοσιωμένοι στην αναμέτρηση. Θέλαμε τη νίκη και τη θέλαμε πολύ. Στο ημίχρονο σπρώξαμε τον αντίπαλο στα καρέ του και δημιουργήσαμε ευκαιρίες ενώ στη συνέχεια ήρθαν και τα γκολ. Κλείσαμε τη χρονιά με θετικό τρόπο και δώσαμε μια χαρά στον κόσμο που μας στήριξε.

Με τις τελικές που είχαμε θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και ένα μεγαλύτερο σκορ, αλλά χρειάζεται να είμαστε λίγο πιο τυχεροί και λίγο πιο σοβαροί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είμαστε σε κουβέντες και συζητήσεις για κάποιες προσθήκες, αλλά προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ενισχυθούμε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ