ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ματζουράκης: "Κανείς δεν έχει καταδικαστεί"

Ματζουράκης: "Κανείς δεν έχει καταδικαστεί"
INTIME SPORTS

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και καμία ομάδα δεν έχει καταδικαστεί, σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης στην συνέντευξη Τύπου.

Καμία ομάδα δεν έχει καταδικαστεί, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, όπως τόνισε ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Καλλονής στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη τόνισε επίσης πως η νίκη ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα του η οποία είναι πλέον πιο άνετη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ματζουράκης: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν ειδικά μετά το γκολ που δεχθήκαμε.

Μετά τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου είχαμε περισσότερη πίεση για το αποτέλεσμα. Ήταν μια σπουδαία νίκη. Σαφώς από τις σημαντικότερες ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Πλέον νιώθουμε πιο άνετα αλλά πάλι κινδυνεύουμε άμεσα. Χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Ψάχναμε μια σημαντική νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και απ’ ότι φαίνεται τα πάντα θα κριθούν στο τέλος. Κανείς δεν έχει καταδικαστεί.

Ακόμη και ο σημερινός μας αντίπαλος που έμεινε μακριά, μπορεί να ανατρέψει τα πράγματα. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Σύντομα θα μπορούν να βοηθήσουν και τα άλλα παιδιά. Πλέον αισιοδοξούμε περισσότερο για το μέλλον".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ