ΠΑΟΚ

Μάτος: "Με αποκαλείτε τρελό, αλλά είστε οι πιο τρελοί οπαδοί"

Ο Λέο Μάτος πανηγυρίζει σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ο Λέο Μάτος πανηγυρίζει σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο EUROKINISSI

Ο Λέο Μάτος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, την ομάδα στην οποία όπως λέει έδωσε το 100% για να γράψει μαζί με τους συμπαίκτες του ιστορία. Δεν παρέλειψε να αποθεώσει τους οπαδούς του Δικεφάλου στο "αντίο" του.

Ο επίλογος στην σχέση του Λέο Μάτος με τον ΠΑΟΚ γράφτηκε με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του 34χρονου αμυντικού προς την οικογένεια του Δικεφάλου.

"Γεια σου οικογένεια της ΠΑΟΚάρας. Συγγνώμη για τη μικρή καθυστέρηση στο "αντίο" που θα σας πω. Πραγματικά, τις τελευταίες 48 ώρες η ζωή μου ήταν μια τρέλα. Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να πω ότι τώρα αισθάνομαι μια μίξη χαράς και λύπης στην καρδιά μου. Λύπη γιατί αφήνω τον ΠΑΟΚ, έναν σύλλογο που αγαπώ τόσο πολύ και για τον οποίο έδωσα το 100% του εαυτού μου για να γράψουμε ιστορία μαζί με τους συμπαίκτες μου. Και τα καταφέραμε, ήταν τέσσερα χρόνια, τρία κύπελλα Ελλάδος, δύο πρωταθλήματα και πολλή ευτυχία. Στον ΠΑΟΚ έζησα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου.

Αλλά έχω, επίσης, και αίσθημα χαράς, μέσα σε όλα αυτά, γιατί με την αναχώρηση μου από τον ΠΑΟΚ έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στην πόλη μου, για να παίξω για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Βραζιλίας και φυσικά για τον λόγο που όλοι γνωρίζουν, το πρόβλημα υγείας του πατέρα μου. Θα μπορώ να είμαι κοντά στην οικογένεια μου και ειδικά στον πατέρα μου, στον οποίο - και στη μητέρα μου - οφείλονται όλα όσα είμαι σήμερα, ως άτομο και ως αθλητής. Οπότε, από αυτήν την οπτική, ας πούμε ότι η απόφαση μου να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ γίνεται ευκολότερη.

Για να γίνει όμως πραγματικότητα αυτή μου η επιθυμία, χρειάστηκα τη βοήθεια ενός πολύ ιδιαίτερου φίλου. Πρόεδρε Ιβάν: είμαι βαθιά ευγνώμων για όλα όσα έκανες για εμένα, θα έχω πάντα υπέροχες αναμνήσεις από εσένα. Σε ευχαριστώ!

Αφήνω πολλούς φίλους στο σύλλογο, στην πόλη και ακόμα τους τρελούς φιλάθλους που δεν είδα ποτέ στη ζωή μου. Με αποκαλείτε "El Loco" (σ.σ. "ο τρελός"), αλλά στην πραγματικότητα είστε εσείς οι τρελοί. Θα έπρεπε να αποκαλείστε «Paokara El Loco» (σ.σ. η τρελή ΠΑΟΚάρα). Ήταν πολύ καλό που ήμουν μαζί σας στην Τούμπα για τέσσερα χρόνια. Σας ευχαριστώ για όλα, σας αγαπώ!" έγραψε ο Λέο Μάτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ