BET CORNER

MatchCombo στο Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα, διπλασιασμός στο Παρίσι

Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο του ντέρμπι με τη Ρεάλ για τη La Liga 2020-2021 στο "Αλφρέδο ντι Στέφανο", Μαδρίτη | Σάββατο 10 Απριλίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο του ντέρμπι με τη Ρεάλ για τη La Liga 2020-2021 στο "Αλφρέδο ντι Στέφανο", Μαδρίτη | Σάββατο 10 Απριλίου 2021 © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Στην τελική ευθεία τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με κρίσιμες αναμετρήσεις για τους στόχους των ομάδων και τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας να ξεχωρίζει. Ευκαιρία για στην στοιχηματική προσέγγιση των αγώνων σε ελκυστικές αποδόσεις της Stoiximan.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα σπουδαία στο 'Borussia Park', σκοπεύει να ζορίσει την Μπαρτσελόνα η Μπιλμπάο, πονηρό το ματς στο 'Parc des Princes', θα φτάσει ως το τέλος η μάχη του Μπέργκαμο.

(Σάββατο, 16:30) Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ: Για την 29η αγωνιστική της Bundesliga η αναμέτρηση στο 'Borussia Park'. Μετά τις νίκες επί των Σάλκε και Φράιμπουργκ, η Γκλάντμπαχ έμεινε στο 2-2 με την Χέρτα στο Βερολίνο. Αποτέλεσμα που την κράτησε στην 8η θέση με 40 βαθμούς και το -4 από ένα εισιτήριο για το Europa League Conference. Μούσελ, Στιντλ και Βιγιάλμπα αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και είναι αμφίβολοι. Εκτός οι τιμωρημένοι Κράμερ και Ζόμερ.

Στα πάνω της η Άιντραχτ. Με το 4-3 επί της Βόλφσμπουργκ συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη με τρεις σερί νίκες. Στην 4η θέση με 53 βαθμούς, κρατάει στα χέρια της ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League καθώς είναι στο +7 από την 5η Ντόρτμουντ. Άχε, Χίντερεγκερ, Μακάντα και Τουρέ στο ιατρικό δελτίο.

Η Γκλάντμπαχ ήλπιζε σε μια καλύτερη σεζόν, κουβαλάει απογοήτευση αλλά έχει ποιότητα και παίζει το τελευταίο της χαρτί για την Ευρώπη. Η Άιντραχτ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Bundesliga, έχει αυτοπεποίθηση, αγωνιστικό θράσος και τις λιγότερες ήττες (3) στην κατηγορία μαζί με την Μπάγερν. Η ανάγκη της γηπεδούχου θα την οδηγήσει σε επιθετικό παιχνίδι και η φιλοξενούμενη θα βρει χώρους να απειλήσει. Σε μια αναμέτρηση που περιμένουμε να κριθεί αργά, επιλέγουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

(Σάββατο, 22:30) Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα: Ο τελικός του Copa del Rey διεξάγεται στο 'Estadio de La Cartuja' της Σεβίλλης. Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα συγκρούστηκαν και στον τελικό του Super Cup τον Γενάρη, με τους Βάσκους να επικρατούν 3-2 στην παράταση κατακτώντας το τρόπαιο. Η Μπαρτσελόνα είναι η πολυνίκης του Κυπέλλου με 30 κατακτήσεις και ακολουθεί η Μπιλμπάο με 23. Η ομάδα του Μαρθελίνο έχει τέσσερις σερί ισοπαλίες στη La Liga και συνολικά έξι ματς χωρίς νίκη. Μοιάζει να έχει σημαδέψει τον τελικό, συγκεντρώνοντας ενέργεια για το συγκεκριμένο ματς.

Οι 'μπλαουγκράνα' έχασαν το clasico από την Ρεάλ Μαδρίτης και μαζί την ευκαιρία να πατήσουν κορυφή, ωστόσο βρίσκονται μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κούμαν θα στερηθεί των υπηρεσίων των Κοουτίνιο, Φάτι και Νέτο. Για την Μπιλμπάο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι οι Άλβαρεθ, Μπερσίτσε, Νολασκοϊάν και Ζαράγκα.

Προφανώς υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο εδώ μιλάμε για ένα παιχνίδι που κρίνει ένα τρόπαιο. Και οι Βάσκοι έχουν αποδείξει ότι έχουν την ψυχολογία και το θάρρος να εμφανίζονται πλήρως ανταγωνιστικοί σε τέτοια παιχνίδια.

Η Μπαρτσελόνα έχει απογοήτευση μετά την ήττα στη Μαδρίτη, ωστόσο θα ψάξει αντίδραση και τον τρόπο να φτιάξει την ψυχολογία της για την μάχη της La Liga με μια ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου. Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι και γκολ εκατέρωθεν αλλά με... όριο. Καταλήγουμε στο MatchCombo Goal/Goal & under 4,5 σε απόδοση 2.30 στη Stoiximan.

(Κυριακή, 14:00) Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν: Στο 'Parc des Princes' διεξάγεται η αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της Ligue 1. Η Παρί Σεν Ζερμέν πανηγυρίζει την πρόκριση της επί της Μπάγερν Μονάχου και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League, ενώ την ίδια στιγμή η μάχη τίτλου μαίνεται στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι Παριζιάνοι είναι στην 2η θέση με 66 βαθμούς και το -4 από την πρωτοπόρο Λιλ. Μετά την γκέλα της τελευταίας την Παρασκευή (1-1 με τη Μονπελιέ), η ομάδα του Ποτσετίνο ο έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στον ένα βαθμό την κορυφή. Μπόλικα τα προβλήματα για τον Αργεντινό τεχνικό. Μπερνάτ, Ικάρντι, Κουρζαουά, Μαρκίνιος και Νάβας είναι αμφίβολοι, ενώ οι Γκουέιγ, Νεϊμάρ και Παρέδες τιμωρημένοι.

Με δύο σερί νίκες και τρεις συνολικά στα πέντε τελευταία ματς, η Σεντ Ετιέν μοιάζει να ησύχασε με την μάχη της παραμονής. Ανέβηκε στην 13η θέση με 39 βαθμούς, στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και λογικά δεν μπορεί να κινδυνέψει ως το φινάλε. Μπάγιτς, Μπουντεμπούζ, Μακόν, Μοντέστ, Σισοκό και Νεϊού αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα προλάβουν.

Μοναδική η ευκαιρία της Παρί να πλησιάσει την πρώτη θέση, όμως δεν θα είναι τόσο εύκολη η αποστολή της. Κουβαλάει κούραση από το Champions League, έχει απουσίες αλλά και τρεις σερί ήττες εντός έδρας! Στον αντίποδα η Σεντ Ετιέν έχει πια καλή ψυχολογία και ξεφορτώθηκε την πίεση, γεγονός που την βοηθά να παίζει ελεύθερα.

Την ίδια στιγμή είναι και πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας, όπου μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία... Η Παρί σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί περισσότερα από ένα τέρματα για να πάρει αυτό που θέλει. Οι τιμές του 'άσου' δεν συγκινούν, είναι όμως εξαιρετικό το 2.02 στο Goal/Goal της Stoiximan και θα το πάρουμε.

(Κυριακή, 16:00) Αταλάντα - Γιουβέντους: Δυνατό ματς στο Μπέργκαμο για την 31η αγωνιστική της Serie A. Σε εξαιρετική κατάσταση η Αταλάντα, φτάνει στην αναμέτρηση από τέσσερις σερί νίκες. Είναι στην 4η θέση με 61 βαθμούς, στο +2 από την 5η Νάπολι. Στηρίζεται πολύ στην επίθεση της, που είναι η κορυφαία της κατηγορίας με 71 τέρματα ενεργητικό. Χάντεμπερ και Ρομέρο δεν θα είναι στην διάθεση του κόουτς Γκασπερίνι, που έχει ωστόσο αρκετές λύσεις.

Μετά την ήττα από την Μπενεβέντο και την ισοπαλία με την Τορίνο, η Γιουβέντους συνήλθε πετυχαίνοντας δύο σερί νίκες επί των Νάπολι και Τζένοα. Παρέμεινε έτσι στην 3η θέση με 62 βαθμούς, αλλά είναι μακριά από το να θεωρεί εξασφαλισμένη την θέση στην 4άδα αφού η Νάπολι παραμονεύει. Ο Πίρλο αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπερναρντέσκι.

Ο στόχος για τις δύο ομάδες είναι ίδιος: μια θέση στον ήλιο του επόμενου Champions League. Η Αταλάντα αυτή την περίοδο μοιάζει πιο ήρεμη από την αντίπαλο της, επιμένει στο φουλ επιθετικό της στυλ και ξέρει πολύ καλά να το υπηρετεί. Η Γιουβέντους πάσχει από αβεβαιότητα και γίνεται μπόλικη κουβέντα για το μέλλον τόσο του Πίρλο όσο και του Ρονάλντο στην ομάδα. Δεν παύει φυσικά να έχει την φανέλα και την ποιότητα να φτάσει στο μίνιμουμ ζητούμενο της σεζόν.

Η μάχη στο Μπέργκαμο αναμένεται σκληρή και δύσκολα θα κριθεί από νωρίς. Πάμε σε μια ειδική επιλογή σε ιδιαίτερα συμφέρουσα απόδοση. Το Goal/Goal στο δεύτερο ημίχρονο προσφέρεται στο 2.42 στην Stoiximan και έχει την προσοχή μας.

Photo Credits: © 2021 Manu Fernandez/Associated Press

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ