BET CORNER

MatchCombo στο Clasico και 3.60 στον Λουκακού

Ο Λούκα Μόντριτς σε κλάσικο για το πρωτάθλημα
Ο Λούκα Μόντριτς σε κλάσικο © 2021 JOAN MONFORT / ASSOCIATED PRESS

Στην τελική ευθεία τα top πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπου οι μάχες φουντώνουν στην κορυφή και την ουρά, με το τεράστιο ντέρμπι Ρεάλ - Μπαρτσελόνα να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Ακολουθούμε την δράση μέσα από ξεχωριστές στοιχηματικές επιλογές στην Stoiximan.

Χωρίς ανάγκη για ρίσκο κοντράρονται Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ στη Φρανκφούρτη, κανείς δεν θέλει να χάσει στο clasico της Μαδρίτης, ένα ακόμη βήμα τίτλου για την Ίντερ απέναντι στην Κάλιαρι, από τα κέφια της Μονακό εξαρτάται η αναμέτρηση με την Ντιζόν στο Πριγκιπάτο.

(Σάββατο, 16:30) Άιντραχτ - Βόλφσμπουργκ: Για την 28η αγωνιστική της Bundesliga η αναμέτρηση στην Φρανκφούρτη. Τεράστιο 'διπλό' για την Άιντραχτ στον 'τελικό' με την Ντόρτμουντ για μια θέση στην 4άδα! Ο Αντριέν Σίλβα στο 87' υπέγραψε το 1-2, που έφερε την ομάδα του στο +7 της 4ης θέσης από τους Βεστφαλούς. Πολύ σκληρή ομάδα η Άιντραχτ, έχεις τις ίδιες ήττες (3) με την Μπάγερν Μονάχου σεζόν και φροντίζει να μην χάνει τα ματς που δεν μπορεί να κερδίσει (13 νίκες, 11 ισοπαλίες). Άχε, Χίντερεγκερ, Μακάντα και Τουρέ στο ιατρικό δελτίο.

Με το 1-0 επί της Κολωνίας, η Βόλφσμπουργκ συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και τέσσερις συνολικά στα πέντε τελευταία. Πολύ καλή η εικόνα την φετινή σεζόν, είναι στην 3η θέση με 54 βαθμούς και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Μαζί με την Λειψία έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (22) και παρέα με τις Μπάγερν, Άιντραχτ τις λιγότερες ήττες στη σεζόν (3). Αυτές οι τρεις ομάδες είναι και οι μοναδικές αήττητες εντός έδρας. Γκιβαλογκί. Μεχμέντι και Στέφεν είναι τραυματίες, τιμωρημένος ο Οτάβιο.

Ελάχιστα χωρίζουν στο χορτάρι τις Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ. Η μια είναι πιο δυνατή επιθετικά (55-37), η άλλη αμυντικά (46-22). Έχει ψυχολογία η γηπεδούχος και μισό κλικ μεγαλύτερο κίνητρο. Η φιλοξενούμενη είναι περισσότερο κυνική και με μικρότερες μεταπτώσεις στο παιχνίδι της.

Η ανάγνωση του βαθμολογικού πίνακα 'μαρτυρά' πως καμία δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν υπερβολικά ή να δώσουν τρελό ρυθμό στο παιχνίδι. Κάνοντας την σούμα, επιλέγουμε το Goal/Goal & under 4,5 στο MatchCombo της Stoiximan, που προσφέρεται στο 2.07.

(Σάββατο, 22:00) Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Το Clasico του ισπανικού ποδοσφαίρου στο 'Alfredo Di Stefano', με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε μια κούρσα τίτλου για τρεις. Τελευταία ήττα της Ρεάλ στις 30/1, από τη Λεβάντε. Έκτοτε ακολούθησαν εννέα ματς πρωταθλήματος, με απολογισμό επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Φτάνει στο ντέρμπι με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το 3-1 επί της Λίβερπουλ στον πρώτο προημιτελικό του Champions League. Είναι 3η στη La Liga με 63 βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Καρβαχάλ, Ράμος και Βαράν οι πονοκέφαλοι του Ζιντάν ενόψει του ντέρμπι.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο πρωτάθλημα για τελευταία φορά στις 5 του περασμένου Δεκέμβρη. Στα επόμενα 19 παιχνίδια παρέμεινε αήττητη, διάστημα στο οποίο μετράει 16 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Φτάνει στο Clasico από έξι σερί τρίποντα και πιο ξεκούραστη, καθώς δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Είναι στην 2η θέση με της La Liga με 65 βαθμούς και στο -1 από την κορυφή. Κοουτίνιο, Φάτι και Νέτο τα προβλήματα για τον Ρόναλντ Κούμαν.

Τα λόγια είναι περιττά για την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Όχι ότι ο βαθμός της ισοπαλίας θα άφηνε κάποια από τις δύο ικανοποιημένη, αλλά δεδομένα καμία δεν θέλει να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο της ήττας στο Clasico. Αμφότερες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς πάντως να τους λείπουν τα προβλήματα. Η Ρεάλ κάνει τις... κουτσουκέλες της εντός έδρας, βρίσκει τρόπο να σκοράρει χωρίς να εντυπωσιάζει και αμύνεται πολύ καλά (25-9 τα γκολ). Η Μπαρτσελόνα διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (68), εκτός έδρας είναι η μοναδική ομάδα με διψήφιο αριθμό νικών και βάζει τριπλάσια γκολ από όσα δέχεται (31-10). Λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες και μπορεί να πάει παντού.

Δύσκολα θα ρισκάρουν οι δύο ομάδες από το ξεκίνημα, αφού θέλουν να αποφύγουν τα λάθη που θα δώσουν στον αντίπαλο το πλεονέκτημα. Βασική επιλογή το Goal/Goal & Under 4,5 σε απόδοση 2.07 στο MatchCombo της Stoiximan. Έχει λογική και να ψάξουμε το πρώτο γκολ μετά το 28:00 στο 2.15.

(Κυριακή, 13:30) Ίντερ - Κάλιαρι: Ματς για την 30η αγωνιστική της Serie A στο Μιλάνο. Με την Ίντερ να βρίσκεται αγκαλιά με τον πρώτο της τίτλο μετά το 2010. Ασταμάτητοι οι 'νερατζούρι' στην κούρσα για την κορυφή, μετά τους δύο βαθμούς που άφησαν στην έδρα της Ουντινέζε στις 23 Γενάρη μετρούν 10 νίκες στη σειρά! Έστω κι αν οι πέντε πιο πρόσφατες έχουν έρθει στο γκολ (1-0, 2-1). Μεσοβδόμαδα πήραν το τρίποντο στο εξ αναβολής με την Σασουόλο και έφτασαν στους 71 βαθμούς και το +11 από την δεύτερη Μίλαν... Ο Ιβάν Πέρισιτς το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Εντελώς διαφορετική η πραγματικότητα για την Κάλιαρι, που παλεύει για την παραμονή της. Με το εντός έδρας 0-2 από την Βερόνα συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες. Μοιραία έπεσε εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 18η θέση με 22 βαθμούς και στο -2 από την Τορίνο που έχει και ματς λιγότερο. Ξέχωρα από τα αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει και κάμποσα στο μέτωπο των τραυματιών. Τσεπιτέλι, Κράνιο, Ναντές, Ρογκ, Σοτίλ και Τριπαλντέλι δύσκολα θα προλάβουν το ματς.

Προφανώς και δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στα ύψη η αυτοπεποίθηση της Ίντερ, που έχει βελτιωθεί και ανασταλτικά, ενώ πλέον κερδίζει ακόμη κι αν δεν βρίσκεται σε καλή μέρα. Μοιάζει πραγματικά έτοιμη για τον τίτλο. Το σερί νικών της είναι εκπληκτικό και νομοτελειακά κάποια στιγμή θα διακοπεί. Αλλά για να συμβεί αυτό απέναντι στην Κάλιαρι θα πρέπει να γίνουν πολλά... κουλά.

Οι Σαρδηνοί δεν έχουν ρόστερ για να δικαιολογεί την αγωνία τους. Υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε να πετύχει μια άνετη παραμονή. Πλέον η πίεση είναι μεγάλη και μοιάζει να μην μπορεί να τη διαχειριστεί, με το πρόβλημα της σε μεγάλο βαθμό να είναι ψυχολογικό. Οι τιμές επικράτησης της Ίντερ είναι -φυσιολογικά- στα τάρταρα, οπότε πρέπει να τσιμπήσουμε το ρίσκο. Αρχικά επιλέγουμε το 1ημ. / 1τελ. & over 1,5 γκολ στο MatchCombo της Stoiximan, σε απόδοση 1.95. Αξία υπάρχει και στο +2 γκολ του Λουκακού στο 3.60.

(Κυριακή, 18:05) Μονακό - Ντιζόν: Αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής για την Ligue 1, στο 'Stade Louis II' του Πριγκιπάτου. Η Μονακό φτάνει στο ματς μετά από δύο σερί '4άρες' κόντρα σε Σεντ Ετιέν και Μετς. Είναι στην 3η θέση με 62 βαθμούς, στο -1 από την Παρί ΣΖ και ένα απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League και στο +1 από την 4η Λιόν, κρατώντας για την ώρα την είσοδο της στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την πρωτοπόρο Λιλ οι Μονεγάσκοι απέχουν 7 βαθμούς, που όμως μπορεί να γίνουν 4 αν επικρατήσουν της Ντιζόν. Αγκιλάρ, Ντιοπ και Γκουμπέλ εκτός μάχης για την ομάδα του Κόβατς.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν χαιρετήσει προ πολλού την κατηγορία και μαζί παραιτήθηκαν από κάθε προσπάθεια εδώ και 2,5 μήνες. Διάστημα στο οποίο μετράει 11 ήττες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος... Προφανώς και είναι ουραγός, με μόλις 15 βαθμούς σε 31 αγωνιστικές. Ασαλέ, Ντινά και Τσουιάρ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι ενόψει της αναμέτρησης.

Δεν χωράει ιδιαίτερη ανάλυση το ματς. Εξαρτάται καθαρά από την σοβαρότητα, τη συγκέντρωση και την διάθεση της Μονακό. Ομάδα που επιτίθεται, ρισκάρει πολύ και αρέσκεται σε up tempo παιχνίδι. Η Ντιζόν περιμένει απλά να τελειώσει η σεζόν, δεν έχει κανένα άγχος, σκοπιμότητα ή πίεση για το αποτέλεσμα. Βασική επιλογή είναι η επικράτηση των Μονεγάσκων με χάντικαπ -1.75 σε απόδοση 1.75. Εναλλακτικά μπορούμε να ψάξουμε ένα ειδικό με τα πολλαπλά σκορ 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 4.35 στη Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Photo credits: © 2021 Joan Monfort / Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ