BET CORNER

MatchCombo σκόρερ στη Βεστφαλία, Καμαρά on target στο Φάληρο και τα γκολ

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΟΜΟΝΟΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ο Μαντί Καμαρά κάνει σουτ κόντρα στην Ομόνοια για τα playoffs του Champions League EUROKINISSI SPORTS

Σπουδαίες αναμετρήσεις στην 4η αγωνιστική των ομίλων σε Champions και Europa League, που αναμένεται να ορίσουν τις πιθανότητες των ομάδων για πρόκριση στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA.

Παιχνίδια οριακού χαρακτήρα με MatchCombo σκόρερ και νίκης στην Βεστφαλία, σουτ on target στο Φάληρο, γκολ και θέαμα στο Μιλάνο αλλά και ασιατικό χάντικαπ νίκης στο ΟΑΚΑ.


(Τρίτη, 22:00) Ντόρτμουντ - Μπριζ: Στo Signal Iduna Park διεξάγεται η αναμέτρηση για το Group F του Champions League. Η Ντόρτμουντ καταλαμβάνει την κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς, ακολουθεί η Λάτσιο με 5, στην 3η θέση η Μπριζ με 4 βαθμούς και ουραγός η Ζενίτ με 1 βαθμό. Μετά την ήττα της πρεμιέρας, οι Βεστφαλοί απάντησαν με δύο σερί νίκες κόντρα σε Ζενίτ και Μπριζ δίχως να δεχτούν γκολ. Μια ακόμη νίκη επί των Βέλγων θα 'κλειδώσει' την πρόκριση τους κατά 99%. Σμέλτσερ και Ζαγκαντού είναι εκτός μάχης, ο Ρενιέ διαγνώστηκε με κορονοϊό και ο Ντιλέινι είναι αμφίβολος.

Η Μπριζ έχει κάνει ήδη αίσθηση στον όμιλο με το 'διπλό' στη Ρωσία και την ισοπαλία με τη Λάτσιο, πριν ηττηθεί εντός από τους Γερμανούς. Αντικειμενικός της στόχος η 3η θέση που οδηγεί στους '32' του Europa League. Μίτροβιτς, Σόμπολ και Ρίκα στο απουσιολόγιο.

Η Ντόρτμουντ είναι σε καλό φεγγάρι και με σημείο αναφοράς παίκτες νεαρής ηλικίας αλλά εξαιρετικά ταλαντούχους, όπως οι Χάαλαντ, Σάντσο, Μπέλιγχαμ, Ρέινα. Ειδικά ο Νορβηγός φορ 'οργίασε' στο τελευταίο ματς της Bundesliga με 4(!) γκολ στο 2-5 επί της Χέρτα στο Βερολίνο. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ διαθέτει ταχύτητα, έκρηξη, δημιουργία και τεχνική από τη μέση και μπροστά, ενώ φέτος παρουσιάζεται ανέλπιστα σοβαρή και στα μετόπισθεν. Η Μπριζ προπορεύεται στο πρωτάθλημα Βελγίου, έχει επιθετικό πνεύμα και συνέπεια στο σκοράρισμα, με μια ικανοποιητική εικόνα στα μετόπισθεν.

Το Champions League ωστόσο είναι άλλη ιστορία, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει και θα πρέπει να γίνουν πολλά για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Signal Iduna Park. Στηρίζουμε το μομέντουμ των γηπεδούχων και το συνδυάζουμε με τη φόρμα του Χάαλαντ με MatchCombo. Να σκοράρει ο Νορβηγός φορ και να κερδίσει η Ντόρτμουντ, προσφέρεται σε απόδοση 1.67 στη Stoiximan και μας κάνει.


(Τετάρτη, 19:55) Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: Ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο 'Γ. Καραϊσκάκης' για την 4η αγωνιστική του Group C στο Champions League. Με νίκη ξεκίνησαν οι 'ερυθρόλευκοι' τις υποχρεώσεις τους κόντρα στη Μαρσέιγ, ωστόσο ακολούθησαν οι εκτός έδρας ήττες κόντρα σε Πόρτο και 'πολίτες' - πόνεσε αυτή από τους Πορτογάλους. Ρεαλιστικός στόχος μοιάζει αυτός της 3ης θέσης. Σίτι 9, Πόρτο 6, Ολυμπιακός 3, Μαρσέιγ 0 είναι η βαθμολογία του ομίλου. Ο Βαλμπουενά αναμένεται να επιστρέψει τον Δεκέμβρη, ο Μπρούμα είναι επίσης εκτός, Ελ Αραμπί και Χασάν έχουν απειροελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής ελέω κορονοϊού, οι τραυματίες Χολέμπας και Βινάγκρε κάνουν αγώνα δρόμου αλλά δύσκολα θα τα καταφέρουν...

Η Μάντσεστερ Σίτι με 3/3 εν πολλοίς έχει ήδη εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση και με ένα ακόμη τρίποντο στα ματς που απομένουν, μάλλον και την πρωτιά του Group C. Ζιντσένκο, Μεντί, Φερναντίνιο και Άκε είναι εξαιρετικά 'χλωμοί' για την αναμέτρηση, πιθανή η επιστροφή του Αγκουέρο στη δράση.

Ο Ολυμπιακός συγκατοικεί στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Άρη, μετρώντας 6 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Ξεπέρασε τις πολλές και σοβαρές απουσίες του κερδίζοντας το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-0, 21' Φορτούνης), βγάζοντας ωστόσο πολλή κούραση μετά το 60'. Πιθανόν ο Μαρτίνς να στηριχτεί στην ίδια ενδεκάδα και απέναντι στην Σίτι, με τον Φορτούνη false 9 και τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς να δίνουν βοήθειες. Επιπλέον κακό μαντάτο για τους Πειραιώτες η ήττα των 'πολιτών' από την Τότεναμ (2-0), που έστειλε την ομάδα του Γκουαρδιόλα στο -8 από την κορυφή και στην 13η(!) θέση - με ένα ματς λιγότερο. Γεγονός που ίσως φέρει την Σίτι με αυξημένη συγκέντρωση στο Φάληρο.

Για τους 'ερυθρόλευκους' τα κουκιά είναι μετρημένα, αναφορικά με τις λύσεις που έχει ο Μαρτίνς. Ακόμη και μια ισοπαλία θα ήταν σούπερ εξέλιξη για τους Πειραιώτες και θα τους έφερνε σε θέση φαβορί για την 3η θέση, κρατώντας κάποιες ελπίδες ζωντανές για την 2η. Η Σίτι δεν είναι σε καλή -για τα δεδομένα της- κατάσταση, κουβαλάει πίεση αλλά το ρόστερ της είναι γεμάτο παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει στο Φάληρο.

Ωστόσο υπάρχουν δύο αλλά: κανείς δεν ξέρει την προσέγγιση του Γκουαρδιόλα αφού υπάρχουν 2 must win παιχνίδια στην Premier League πριν το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, ενώ την ίδια στιγμή οι αποδόσεις επικράτησης της Σίτι στο 'Γ. Καραϊσκάκης' κρίνονται ασύμφορες. Αντίθετα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό το ειδικό στοίχημα της Stoiximan για να έχει ο Καμαρά 1 τουλάχιστον προσπάθεια εντός στόχου, που συναντάμε σε απόδοση 2.50.


(Τετάρτη, 22:00) Ίντερ - Ρεάλ: Στο Μιλάνο, η Ίντερ υποδέχεται την Ρεάλ για την 4η αγωνιστική του Group B στο Champions League. Γκλάντμπαχ 5, Σαχτάρ 4, Ρεάλ 4, Ίντερ 2 είναι η βαθμολογία του ομίλου. Για τους 'νερατζούρι' αυτή είναι τελευταία ζαριά για να μείνουν σε τροχιά πρόκρισης. Δύο ισοπαλίες κόντρα σε Γκλάντμπαχ, Σαχτάρ και η ήττα με 3-2 στη Μαδρίτη από τους 'μερένγκες' είναι ο απολογισμός τους. Μπρόζοβιτς, Κολάροβ, Σένσι και Βεσίνο δεν βρίσκονται στην διάθεση του Κόντε.

Μετά την εντός έδρας από τη Σαχτάρ, η Ρεάλ 'έκλεψε' την ισοπαλία από την Γκλάντμπαχ (έχανε 2-0 ως το 87'...) και νίκησε στο τελευταίο την Ίντερ. Θέλει τη νίκη στο Μιλάνο αλλά και η ισοπαλία δεν θα την χαλάσει, αφού θα την κρατήσει στο παιχνίδι πρόκρισης. Ράμος, Βαλβέρδε και Γιόβιτς είναι οι δεδομένες απουσίες, καλές πιθανότητες για να επιστρέψουν οι Μιλιτάο, Καζεμίρο και Μπενζεμά.

Με καλή ψυχολογία οι γηπεδούχοι, έπειτα από την τρομερή ανατροπή κόντρα στην Τορίνο, καθώς ανέτρεψαν το 0-2 του 63' σκοράροντας 4 γκολ σε 27 λεπτά! Στην Serie A είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Σκοράρουν με εξαιρετική ευκολία, αλλά στην άμυνα δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη... Μετά τη συντριβή (4-1) από τη Βαλένθια, οι 'μερένγκες' έμειναν στο 1-1 με τη Βιγιαρεάλ και στο -6 από την κορυφή (Ατλέτικο), με ένα ματς λιγότερο. Με καλή εικόνα μεσοεπιθετικά αλλά και 'νερά' στα μετόπισθεν η ομάδα του Ζιντάν.

Την ίδια στιγμή η απουσία του Ράμος από το κέντρο άμυνας είναι δυσαναπλήρωτη για την Ρεάλ, ενώ η απουσία του Βαλβέρδε στερεί ταχύτητα, δύναμη και εργατικότητα από τη μεσαία γραμμή. Ο Λουκακού μοιάζει ασταμάτητος στην επίθεση της Ίντερ, που όμως μπορεί να δεχθεί γκολ και από... περαστικό που είδε φως και μπήκε. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μείνουν απαραβίαστες οι εστίες, έτσι η επιλογή μας διαμορφώνεται ανάλογα στο G/G και over 2,5 σε απόδοση 1.78 στη Stoiximan το MatchCombo. Αξία και στο 2.37 για anytime scorer του Λουκακού.


(Πέμπτη, 19:55) ΑΕΚ - Ζόρια: Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Group G στο Europa League, που θα φιλοξενήσει το ΟΑΚΑ. Λέστερ 9, Μπράγκα, 6, ΑΕΚ 3, Ζόρια 0 η βαθμολογία του ομίλου. Μετά από δύο ήττες κόντρα σε στις δύο πρωτοπόρους, η ΑΕΚ πήρε το ματς στη Γεωργία με το θριαμβευτικό 1-4 και έμεινε στο κόλπο για την 2η θέση. Δίχως άλλο, οφείλει να ντουμπλάρει τις νίκες της κόντρα στην ουραγό του ομίλου και να τα παίξει μετά όλα για όλα. Ο Καρέρα βλέπει τα σημαντικά του προβλήματα να αντανακλώνται στην απουσία του Λιβάι Γκαρσία και τους τραυματισμούς των Λόπες, Ανσαριφάρντ. Η Ζόρια με 0/3 μέχρι στιγμής μοιάζει να έχει εξαντλήσει την ευρωπαϊκή της παρουσία με τη συμμετοχή της στους ομίλους.

Η ευρεία νίκη επί της ΑΕΛ με 4-1 στη Ριζούπολη, που συνοδεύτηκε και από αρκετά καλή απόδοση, στέλνει την ΑΕΚ στο must win παιχνίδι με καλή ψυχολογία. Η Ένωση διατηρείται σε τροχιά κορυφής στο πρωτάθλημα (στο -3 από τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό και Άρη) και δείχνει βελτιωμένη εσχάτως. Δεν έχει κάτι να φοβηθεί από τη Ζόρια, υπερτερεί σε όλες τις γραμμές και εφόσον μπει συγκεντρωμένη στην αναμέτρηση, θα της φτάσει η ποιότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής για να γίνει η δουλειά.

Για στοίχημα μιλάμε και αν είχαμε πάτημα να πάμε στην κόντρα, θα το κάναμε. Αλλά μόνο αν η ΑΕΚ αποφασίσει να μην εμφανιστεί στο γήπεδο μπορεί ένας τόσο αδύναμος αντίπαλος να της κάνει ζημιά. Δεν πιστεύουμε πως οι 'κιτρινόμαυροι' θα δείξουν τέτοιες αυτοκτονικές τάσεις και αντιθέτως θα διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες πρόκρισης. Επιλέγουμε τη νίκη της ΑΕΚ στο ασιατικό χάντικαπ -1.25, που συναντάμε σε απόδοση 1.91 στη Stoiximan.


(Πέμπτη, 22:00) Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ: Αναμέτρηση για το Group E του Europa League. Πέντε βαθμούς έχει μετά από τρεις αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ, 3 η PSV, πρωτοπόρος η Γρανάδα με 7, ενώ η Ομόνοια είναι τελευταία με έναν βαθμό. Μεγάλος στόχος της PSV φέτος να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη, ωστόσο το 4-1 από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική της έκοψε τα φτερά. Η νίκη αυτή τη φορά είναι επιτακτική και πρέπει να έρθει για να μείνει στο κόλπο, διότι διαφορετικά τα πράγματα θα ζορίσουν στη συνέχεια και άλλο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 1-1 με την Τβέντε εκτός έδρας σ’ ένα ματς που μπέρδεψε με την εμφάνισή της και παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν άξιζε να κερδίσει. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ από τον κορονοϊό, ωστόσο μετράει σημαντικές επιστροφές με πρώτες και καλύτερες αυτή του μπακ Ντάμφρις και του ταλαντούχου εξτρέμ Γκάκπο.

Ανεπανάληπτος θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ που ήταν σαρωτικός την προηγούμενη αγωνιστική και σκόρπισε την Αϊντχόφεν στη Θεσσαλονίκη 4-1 με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο 20’. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει χτίσει θετικό μομέντουμ από τότε που ανέλαβε και η ομάδα μετράει 4 σερί νίκες, όλες έχουν συνδυαστεί με G/G μάλιστα. Την Κυριακή ζορίστηκε, 'έφτυσε' αίμα, αλλά στο τέλος επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Επιτακτική η νίκη για την Αϊντχόφεν, τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σύγκριση με το ματς της Τούμπας, αφού η ολλανδική ομάδα μετράει σημαντικές επιστροφές. Ο ΠΑΟΚ του Γκαρσία έχει αποκτήσει ηθικό και δημιουργεί φάσεις, δέχεται όμως κιόλας. Από άποψη ρυθμού δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς, έτσι και αλλιώς αμφότερες τρέχουν και κάνουν φάσεις. Στο 2.00 στη Stoiximan το MatchCombo G/G & Over 2,5, έχει λογική.


* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ