BET CORNER

MatchCombo, αουτσάιντερ και ντέρμπι με φαβορί

Οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς πανηγυρίζουν στο Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού
Οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς πανηγυρίζουν © 2021 PETROS KARADJIAS/ASSOCIATED PRESS

Ντέρμπι κορυφής στο Δουβλίνο, προβάδισμα η φανέλα στο Παντερμπορν - Νυρεμβέργη, MatchCombo στο Καρλσρούη - Ντάρμσταντ. Τρεις επιλογές από 1.72 έως 2.82 από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Παντερμπορν - Νυρεμβέργη (19:30): Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga 2 η Πάντερμπορν. Ισως στο πιο ανιαρό ματς της πρεμιέρας, κόλλησε στο 0-0 με τη Χάιντενχαϊμ. Έδειξε σημάδια βελτίωσης ανασταλτικά σε σύγκριση μ’ αυτά που είχε παρουσιάσει κατά την προετοιμασία και σαφώς το δείγμα είναι θετικό. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως από εκεί και πέρα δεν είδαμε κάτι παραπάνω στο χορτάρι από μέρους της δημιουργικά, έπαιξε κυρίως άμυνα και δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική.

Με 0-0 ξεκίνησε και η Νυρεμβέργη κόντρα στην Άουε, η οποία έχει θέσει πιο ψηλά τον πήχη για φέτος, έχει χτίσει μια καλοστημένη ομάδα και αρκετά φιλόδοξη, ωστόσο κανείς δεν μιλάει για άνοδο. Γεμάτη εμφάνιση, έδειξε διαθέσεις για να παίξει ποδόσφαιρο και έκανε φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Δεδομένα πάντως άξιζε τη νίκη. Η Πάντερμπορν δείχνει να βρίσκεται πιο πολύ στο ψάξιμο, έχουν γίνει αρκετές ανακατατάξεις στο εσωτερικό, την ίδια ώρα η Νυρεμβέργη εκτός από φιλόδοξη, έχει αφήσει καλύτερα δείγματα και στην προετοιμασία και στην πρεμιέρα, ενώ είναι πιο βαριά φανέλα. Στο 2.82 κυκλοφορεί στη Stoiximan το διπλό, έχει βάση.

Καρλσρούη - Ντάρμσταντ (19:30): Ιδανική εκκίνηση για την Καρλσρούη στην πρεμιέρα της Bundesliga 2. Δεν εντυπωσίασε και ας λέει άλλα το σκορ. Πέρασε από μια απαιτητική έδρα όπως είναι αυτή της Χάνσα Ροστόκ με 3-1 σκοράροντας σε κομβικό σημείο το αγώνα τα δύο τέρματα (42’ και 44’). Μετά την ανάπαυλα πιέστηκε, η Χάνσα μείωσε στο 52’, ωστόσο κατάφερε να πετύχει και άλλο γκολ στο 78’. Πιο πολύ πήρε τη νίκη διότι ήταν αποτελεσματική, παρά κυριαρχική στο παιχνίδι.

Η σεζόν στη Ντάρμσταντ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Πολλές μαζεμένες απουσίες με το καλημέρα καθώς ταλαιπωρείται κατά πολύ από τον κορονοϊό, με το ζόρι συμπληρώνει αποστολή για το ματς. Το πάλεψε για λίγο κόντρα στη Ρέγκενσμπουργκ, αλλά υπέκυψε και εν τέλει υποτάχθηκε 2-0 μετά από γκολ που δέχτηκε στο 21’ και στο 61’. Με τούτα και με εκείνα πλέον μετράει 7 κρούσματα, ενώ σε καραντίνα έχουν μπει και αρκετές στενές επαφές. Η Καρλσρούη έχει μια καλή ευκαιρία για να κάνει το 2/2, ειδικά εάν είναι τόσο αποτελεσματική όσο στην πρεμιέρα. Έχει μπροστά της έναν αντίπαλο με αρκετά προβλήματα που θα έχει και πιτσιρίκια στην αποστολή. Στο 1.72 στη Stoiximan το MatchCombo 1 & over 1,5, κρίνεται αποδεκτό.

Σάμροκ Ρόβερς - Σεντ Πάτρικς (20:00): Τοπική μονομαχία στο Δουβλίνο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ντέρμπι δίχως ιδιαίτερη αντιπαλότητα βέβαια, αλλά πάντα οι μονομαχίες στο Τάλα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Η Σεντ Πάτρικς μετά από χρόνια πάει να χτυπήσει πρωτάθλημα, είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που οι Άγιοι είδαν τους εαυτούς τους να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, οι οποίοι κατέκτησαν για τελευταία φορά το πρωτάθλημα το 2013. Η φιλοξενούμενη συγκατοικεί στο ρετιρέ με την περσινή πρωταθλήτρια Σάμροκ Ρόβερς, με τους Χουπς να υπερτερούν στην ισοβαθμία καθώς χρωστάνε και ένα ματς. Η Σάμροκ ξεπέρασε μια περίοδο εσωστρέφειας και δείχνει ξανά στα πάνω και σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια, την ίδια ώρα και η Σεντ Πάτρικς ξεπέρασε τη δική της κρίση, έχοντας πάντως ένα σχετικά βατό πρόγραμμα. Ισορροπημένο το σετ τιμών, θα μπορούσε να βρίσκεται και πιο χαμηλά ο άσος και ας μιλάμε για ντέρμπι σε τιμές άνω του διπλασιασμού υπάρχει αξία. Η Σεντ Πάτρικς αποδίδει καλύτερα από όσο προσδοκούσε ο κόσμος της, αλλά οι Χουπς είναι ένα κλικ πιο ποιοτική ομάδα, έχουν την παράδοση με το μέρος τους (τελευταία ήττα το 2018). Στο 2.07 ο άσος στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ