ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να παίρνεις την ουσία, δηλαδή την πρόκριση"

Μασούρας: "Το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να παίρνεις την ουσία, δηλαδή την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός παίζει απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Μακάμπι Χάιφα και το σημαντικότερο είναι να πάρει την πρόκριση.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιώργος Μασούρας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα (20/07, 20.00, Cosmote Sport1, LIVE από το SPORT24) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο Champions League.

Ο μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν να αντιμετωπίσουν μία δυνατή ομάδα και ότι θα πρέπει πρώτα απ' όλα να κοιτάξουν την ουσία και να πάρουν την πρόκριση.

Για τα σημαντικά γκολ που έχει σκοράρει ο Μασούρας: "Είναι σημαντικό πάντα να σκοράρεις, όμως ο στόχος δεν είναι αυτός αλλά η πρόκριση της ομάδας. Πολύ καλό θα είναι να σκοράρω, όμως πρώτα θέλουμε να πετύχει τον στόχο η ομάδα και να πάρει την πρόκριση".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να περάσει: "Το σημαντικό είναι να πηγαίνεις βήμα βήμα σε αυτά τα ματς. Κάθε αντίπαλο πρέπει να τον κοιτάς ξεχωριστά. Κάθε ματς να το κοιτάς διαφορετικά. Στόχος είναι να παίρνεις το 100% από τον κάθε παίκτη σε αυτά τα ματς και να προσπαθήσεις να παίρνεις την ουσία που αυτή την περίοδο είναι το να προκριθείς".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός και για τον βαθμό ετοιμότητας: "Αυτή την περίοδο καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και σκοράρει. Είναι ένας αντίπαλος δύσκολος και ποιοτικός".

Για τον Βρσάλικο και τη συνεργασία τους: "Είναι ένα παιδί που μπαίνει τώρα στην ομάδα. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Επικοινωνούμε πολύ στο γήπεδο και θα με βοηθήσει πολύ, αφού ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ