ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Το έκλεισα όταν το έχασε ο Μανέ, περήφανοι για τον Τσιμίκα"

Μασούρας: "Το έκλεισα όταν το έχασε ο Μανέ, περήφανοι για τον Τσιμίκα"
PRINTSCREEN

Ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε πως έβλεπε τη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του FA Cup, ωστόσο έχασε την στιγμή που ο Τσιμίκας πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν εκτός αποστολής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Ωστόσο, από τον πάγκο όπου καθόταν ενόψει της φιέστας έβλεπε την διαδικασία των πέναλτι στο Τσέλσι - Λίβερπουλ.

Όπως παραδέχθηκε στη NOVA, δεν είδε το νικητήριο πέναλτι του Τσιμίκα, καθώς το έκλεισε στο χαμένο πέναλτι του Μανέ: "Έβλεπα στον πάγκο τα πέναλτι, το έκλεισα όταν το έχασε ο Μανέ. Μου είπαν ότι το έβαλε ο Τσιμίκας. Θα τον στηρίξουμε στον τελικό ελπίζω να σκοράρει εκεί πέρα, είμαστε περήφανοι για τον Τσιμίκα".

Όσον αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό δήλωσε: "Οι στιγμές τα λένε όλα σήμερα. Δεν το είχα φανταστεί να είναι τόσο όμορφο, τόσο συγκινησιακό φορτισμένο.

Σου δίνει περισσότερη δύναμη για να πετύχεις ατομικούς και προσωπικούς στόχους. Όλα τα παιδιά είναι μεγάλες προσωπικότητες στις δύσκολες στιγμές τράβηξαν την ομάδα μπροστά για τον τίτλο και κατορθώσαμε να πάρουμε πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ