ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μασούρας στο Sport24.gr: "Νόμιζα ότι μετρούσε, τι ατυχία"

Ο Μασούρας μετά το γκολ που ακυρώθηκε κόντρα στη Μαρσέιγ
Ο Μασούρας μετά το γκολ που ακυρώθηκε κόντρα στη Μαρσέιγ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού κόντρα στη Μαρσέιγ, για τη φάση του γκολ του που ακυρώθηκε, αλλά και για τη συνέχεια του ομίλου στον οποίο "μπορούν να γίνουν αρκετά διπλά".

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Μαρσέιγ με γκολ του Χασάν στο 90'+1'. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα, στο 52', όταν το πλασέ του από κοντά πήγε στα δίχτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR.

Ο διεθνής εξτρέμ έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Μπορεί το γκολ να μη μέτρησε, αλλά ήταν άψογος τακτικά. Έδωσε πολλές βοήθειες στον Χολέμπας, έκανε εξαιρετικές σέντρες και θα μπορούσε κάλλιστα να καταγράψει ασίστ. Ο Μαρτίνς τον έκανε τελικά αλλαγή στο 84'. Πήρε τη θέση του ο Χασάν, αυτός που τελικά έβαλε το "χρυσό" γκολ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στο Sport24.gr για την επικράτηση στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, για τη φάση του γκολ του που ακυρώθηκε και απάντησε για το αν το τρίποντο σε βάρος των Μασσαλών αλλάζει τα δεδομένα υπέρ της ομάδας του για πρόκριση.

- Έβαλες γκολ στο 52', πανηγύρισες έξαλλα με τους συμπαίκτες σου, αλλά το VAR σάς πήρε τη χαρά. Πώς έζησες τη φάση;

"Ήμουν πολύ χαρούμενος. Σκόραρα στη σπουδαιότερη διοργάνωση. Πάντα βέβαια υπάρχει πλέον αμφιβολία, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Στο τέλος μένει η γλυκιά γεύση της νίκης, οπότε ξεχνιέται η δική μου φάση. Αν είχε λήξει ισόπαλο το παιχνίδι, το συναίσθημα θα ήταν ακόμα πιο έντονο που ακυρώθηκε το γκολ. Σε πρώτη φάση κοίταξα κατευθείαν τον επόπτη, είδα ότι δεν σήκωσε τη σημαία και θεώρησα ότι ήταν κανονικό το γκολ. Είδα αργότερα τη φάση στο video και είναι ξεκάθαρα μια από τις ατυχίες που σου συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, να είσαι για οφσάιντ για μερικά εκατοστά. Τι ατυχία".

- Ήταν από τις πιο καλές εμφανίσεις που έχεις κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είσαι ευχαριστημένος με την απόδοσή σου;

"Ένιωθα ότι ήμασταν γενικά καλά ως ομάδα. Είχαμε πολύ καλές αλληλοκαλύψεις, παίζαμε γρήγορα, είχαμε συνεργασίες και νομίζω ότι στο τέλος αξίζαμε τη νίκη".

- Έτσι όπως εξελισσόταν το ματς, έβλεπες πως ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ για την ομάδα σου;

"Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο δείξαμε ότι πολύ δύσκολα θα ξέφευγε το παιχνίδι από μία ισοπαλία ή νίκη δική μας".

- Μετά τη νίκη κόντρα στη Μαρσέιγ θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι, έστω για την τρίτη θέση; Ότι αλλάζουν πλέον πολλά στο γκρουπ;

"Δεν θεωρώ ότι αλλάζουν πολλά. Σίγουρα αυτή η νίκη είναι ένα σκαλοπάτι για εμάς. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και να πάμε να νικήσουμε στη Γαλλία και να πάρουμε εισιτήριο πρόκρισης. Συνεχίζουμε και θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια αν μπορέσουμε να προκριθούμε".

- Μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει εκτός έδρας νίκες στον όμιλο;

"Είναι σαφές ότι είμαστε πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα κάποιες ομάδες, οπότε σίγουρα μπορούν να γίνουν διπλά στον όμιλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ