ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα κριθεί σε πολλά σημεία το ντέρμπι"

Ο Γιώργος Μασούρας στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Γιώργος Μασούρας στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μασούρας ξεκαθάρισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι μόνο η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και τόνισε την ανάγκη να δείξουν οι ερυθρόλευκοι την ποιότητά τους για να παραμείνουν πρώτοι στο πρωτάθλημα/

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να παλέψει για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (24/10, 20:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 με ηχητική περιγραφή από τον Δημήτρη Χριστοφιδέλλη και σχόλιο από τον Παντελή Διαμαντόπουλο), ώστε να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιώργο Μασούρας μιλώντας στη NOVA επεσήμανε τη δυσκολία τη διαφορετικότητα που χαρακτηρίζει τα ντέρμπι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως με την ποιότητά του ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο και να παραμείνει πρώτος στη Super League Interwetten.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πώς θα διαχειριστεί ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετά την ευρωπαϊκή ήττα: "Είναι ένα ντέρμπι. Τα ντέρμπι στην Ελλάδα περιέχουν πάθος, δύναμη, τακτική. Δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης, είναι κάτι διαφορετικό. Επικεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις πόντους".

Για την ψυχολογία της ομάδας: "Είμαστε στην πρώτη θέση, αυτό τα λέει όλα. Εκεί θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο παρά μόνο η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα όπως μόνο εμείς ξέρουμε".

Για το αν το πάθος είναι το κύριο συστατικό για το ντέρμπι: "Θεωρώ ότι πρέπει να βάλουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν τα ελληνικά ντέρμπι, αλλά πιστεύω ότι θα κριθεί σε πολλά σημεία το παιχνίδι".

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης". Σέντρα στις 22:30.

Από σήμερα κάθε μεγάλο παιχνίδι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα έχει και την ηχητική περιγραφή του. Ξεκίνημα μ' ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ματς, το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ