ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Δεν έχει κριθεί τίποτα, μην πετάξουμε την προσπάθειά μας στα σκουπίδια"

Ο Γιώργος Μασούρας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Γιώργος Μασούρας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής του Europa League και συνέβαλε τα μέγιστα στο 3-0 του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, ξεκαθάρισε πως είναι νωρίς ακόμα στη διοργάνωση και τόνισε την ανάγκη να μην χαραμίσουν οι ερυθρόλευκοι το σπουδαίο τρίποντο στην Πόλη.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ευρωπαϊκή του ιστορία το βράδυ της Πέμπτης (30/9), με τον Γιώργο Μασούρα να είναι από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας απολογισμός δύο γκολ και μία ασίστ στον Τικίνιο για το 3-0 επί της Φενέρμπαχτσε στο Europa League.

Ο Μασούρας μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και τόνισε πως είναι πολύ νωρίς και οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, αν θέλουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, που είναι και ο στόχος. Παράλληλα, και ο Αγκιμπού Καμαρά επεσήμανε την ανάγκη να παραμείνει η ομάδα συγκεντρωμένη και να συνεχίσει την καλή δουλειά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παράδοσή του στην Κωνσταντινούπολη:

"Θεωρώ ότι είναι συγκυριακό. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι ανασταλτικά, με αλληλοκαλύψεις από όλα τα παιδιά και ξεδιπλώσαμε το πλάνο, να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα αδύνατα σημεία. Το καταφέραμε στο 100%. Είναι κάποιες μέρες που βγαίνουν όλα. Στόχος είναι η 1η θέση ώστε να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να μείνει πρώτος:

"Τίποτα δεν έχει κριθεί, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Εκεί που βρίσκεσαι πρώτος, μπορεί να βρεθείς τρίτος. Έχουμε κάνει μεγάλο βήμα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε από τη στιγμή που έχουμε κάνει τόσο καλή δουλειά σε δύο παιχνίδια. Να μην πετάξουμε στα σκουπίδια αυτή την προσπάθεια".

Για το αν το 0-3 είναι μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της ομάδας:

"Η ομάδα αυτή έχει τεράστια ιστορία. Αν είμαστε ένα λιθαράκι στην ιστορία αυτής της ομάδας είμαι πολύ χαρούμενος. Το να κερδίζεις με τόσο ευρύ σκορ σε μια τόσο δύσκολη έδρα. Να σκύψουμε το κεφάλι για να φέρουμε μεγαλύτερες επιτυχίες για αυτόν τον σύλλογο, γιατί πραγματικά το αξίζει".

Οι δηλώσεις του Αγκιμπού Καμαρα:

"Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένος. Σήμερα ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Νομίζω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε μία τέτοια μεγάλη νίκη εκτός έδρας".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να τερματίσει εκεί που θέλει:

"Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε με συγκέντρωση και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν. Αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε συγκεντρωμένοι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ