ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Απαιτείται υπευθυνότητα και μέγιστη προσπάθεια για να προκριθούμε"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας 2020-21 κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας 2020-21 κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, προκειμένου να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, μια και το έργο τους δεν θα είναι εύκολο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube, αναφέρθηκε για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κλήρωση του Champions League, όπου οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Τιφλίδας - Νέφτσι Μπακού.

Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο στόχος των ερυθρολεύκων ως προς τις εγχώριες διοργανώσεις δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού: "Έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Προφανώς προσδοκούμε να είμαστε και πάλι πρωταθλητές Ελλάδας και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας.

Να κερδίσουμε εγχώρια τα τρόπαια που διεκδικούμε και στη συνέχεια να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό θα προσπαθήσουμε και όλη η διαδρομή μας θα ξεκινήσει στις 20/21 Ιουλίου.

Πάντα γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε ομάδες Πρωταθλήτριες των χωρών τους. Η ομάδα της Γεωργίας σε μία χώρα που έχει ανταγωνιστικές ομάδες και εκείνη του Αζερμπαϊτζάν είναι ομάδες με ποιότητα και που απαιτούν από εμάς τη μέγιστη υπευθυνότητα και μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν θα βρούμε μπροστά μας καμία εύκολη αντίπαλο.

Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να προκριθούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ