ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο Βινάγκρε είχε μεγάλες δυνατότητες, αλλά δεν προσαρμόστηκε ποτέ"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάκρεια του αγών Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάκρεια του αγών Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του, έδωσε την εξήγησή του για το αποτυχημένο πέρασμα του Ρούμπεν Βίναγκρε στον Ολυμπιακό.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Γουλβς και το αρχικό πλάνο ήταν ο Πορτογάλος μπακ να "γεμίσει τα παπούτσια" του Κώστα Τσίμικα, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή για τη Λίβερπουλ.

Ο 22χρονος Πορτογάλος μπακ αποχώρησε έξι μήνες από τον Πειραιά και δόθηκε εκ νέου δανεικός από τη Γουλβς στη Φαμαλικάο, με την οποία τα πήγε περίφημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο "Canal 11" μίλησε για τους λόγους που ο Βινάγκρε δεν κατάφερε ποτέ να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπό του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε για τον Βινάγκρε: "Πάντα έβλεπα ότι είχε μεγάλες δυνατότητες και ικανότητες για να είναι ο εκλεκτός για τη θέση του αριστερού μπακ. Είναι αυτό που ελπίζω. Ο Ρούμπεν έφτασε στην Ελλάδα λίγο αργά".

"Είχαμε ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα όταν ήρθε, ενώ προερχόταν από τραυματισμό. Ήρθε τραυματίας από τη Γουλβς και από την εθνική ομάδα. Επί δύο μήνες δεν ήταν σε θέση να δουλέψει και τα πράγματα δεν πήγαν καλά".

"Δεν προσαρμόστηκε και γι’ αυτό δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αλλά κυρίως λόγω του τραυματισμού του. Όταν στη συνέχεια ήθελε να παίζει, αποφασίσαμε ότι το καλύτερο γι’ αυτόν θα ήταν να ακολουθήσει ένα νέο πρότζεκτ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ