ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Στόχος μας να κερδίσουμε στην Τούμπα, όχι να διατηρήσουμε το αήττητο στο πρωτάθλημα"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία για τη Super League Interwetten.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη στο προσεχές ντέρμπι τίτλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μιλώντας στη Nova. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς και στα αγωνιστικά πλάνα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε την Παρασκευή (28/1) για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (30/1, 19:30, Novasports Prime, live με ηχητική περιγραφή από το SPORT24), αλλά και για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και γι' άλλη προσθήκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports, υποστήριξε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Είναι μια πολύ μεγάλη χαρά το γεγονός ότι ανανέωσα το συμβόλαιό μου, το οποίο αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έχει ο πρόεδρος προς το πρόσωπό μου και της διοίκησης προς την δουλειά μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην ομάδα που μου αρέσει πολύ να δουλεύω γιατί εδώ έχω τις καλύτερες συνθήκες και μπορώ να πραγματοποιήσω αυτά που θέλω. Έχουμε μεγάλο περιθώριο προόδου και εξέλιξης στον Ολυμπιακό, έχουμε πολλά να προσφέρουμε, έχουμε μία καταπληκτική ομάδα και είμαι έτοιμος να συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το αήττητο στο πρωτάθλημα και τον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα: "Θα πάμε στην Τούμπα για να παίξουμε με έναν αντίπαλο που είναι από την αρχή της χρονιάς υποψήφιος για τον τίτλο, είναι πολύ δυνατός, θέλει επίσης να κερδίσει το παιχνίδι, ωστόσο εμείς, παρόλο τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, θα πάμε στην Τούμπα ξεκάθαρα για να κερδίσουμε και όχι για να μη χάσουμε.

Ο στόχος μας δεν είναι να διατηρήσουμε το αήττητο, αλλά να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Έχω πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στην ομάδα και νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και πιστεύει στον εαυτό της, έχει δουλέψει καλά, είναι προετοιμασμένη και νομίζω πως θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς και λέω πάλι ότι στόχος μας είναι να κερδίσουμε και όχι να μη χάσουμε".

Για τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του: "Ο Μπουχαλάκης εδώ και μία εβδομάδα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και ειλικρινά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ´ ότι αναμενόταν. Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει γυρίσει από χθες στις προπονήσεις, ο Χένρι (σ.σ. Ονιεκουρού) είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το ίδιο και ο Γκάρι (σ.σ. Ροντρίγκες), ο Σωκράτης είναι 100% έτοιμος και οι υπόλοιποι είναι στη διάθεσή μας".

Για τις νέες προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες: "Η αγορά είναι ακόμη ανοιχτή και όσο παραμένει ανοιχτή δεν μπορούμε ποτέ να αποκλείσουμε τίποτα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα γιατί έχουμε πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Συνολικά, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευτυχισμένος με τους παίκτες που έχουμε".

Για τον Ζοάο Καρβάλιο και τον Ντιμπί Κεϊτά: "Θα μιλήσουμε για τους δύο ποδοσφαιριστές, αφού επισημοποιηθούν πρώτα τα συμβόλαιά τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ