ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι, ο Σισέ μπορούσε να κάνει χατ τρικ"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας του είναι να βελτιώνεται.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ με ανατροπή για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού ανέφερε πως στόχος της ομάδας του είναι να γίνεται ολοένα και καλύτερη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σισέ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μαρτίνς:

Για την γρήγορη ισοφάριση: "Ήταν μία πολύ δυνατή αντίδραση από την πλευρά μας. Η μοναδική φάση του ΟΦΗ ήταν η φάση του γκολ στο α’ μέρος μαζί με τη φάση με την υπέροχη επέμβαση του Βατσλίκ. Μία πολύ καλή αντίδραση. Ήταν μία όμορφη και δίκαιη νίκη από την πλευρά του Ολυμπιακού".

Για το ματς με την Αντβέρπ και αν θέλει ανάλογη εμφάνιση: "Αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι βέβαια διαφορετικά ματς και διαφορετικές διοργανώσεις. Θέλουμε να νικήσουμε και παράλληλα να έρθει νίκη της Φενέρμπαχτσε για να πάρουμε την πρώτη θέση. Είναι άλλα τα χαρακτηριστικά. Η ομάδα έχει μεγαλώσει. Έχουμε ακόμα μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Ο στόχος να γινόμαστε καλύτεροι".

Για την εμφάνιση των Λόπες και Σισέ: "Ο Λόπες δεν ήρθε σε καλή κατάσταση. Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί. Ο Ρόνι όμως δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί και να δουλεύει παρότι δεν ήταν στα βασικά μας πλάνα στην αρχή. Έχει ακόμα πολλά να δώσει. Ο Σισέ δεν είναι η πρώτη φορά που μας έχει ικανοποιήσει. Είναι πάντα σημαντικός για εμάς. Λυπόμαστε που δεν έκανε το χατ τρικ, μπορούσε να κάνει χατ τρικ. Πάντα έχουμε παίκτες που πρωταγωνιστούν όπως οι Αραμπί, Βαλμπουενά, Ρεάμπτσιουκ, Τικίνιο και άλλοι".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ