ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Προέχει το παιχνίδι με τον Βόλο, δεν είναι στιγμή να μιλάμε για την Άρσεναλ"

Μαρτίνς: "Προέχει το παιχνίδι με τον Βόλο, δεν είναι στιγμή να μιλάμε για την Άρσεναλ"
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα του Ολυμπιακού με την PSV EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή είναι το παιχνίδι με τον Βόλο (1/3, 19:30) και όχι αυτό με την Άρσεναλ (VIDEO).

Για την σειρά των προτεραιοτήτων που έχει ο Ολυμπιακός, μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο κόουτς Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή, το παιχνίδι με τον Βόλο (1/3, 19:30, NovaSports 1HD και LIVE Blog από το SPORT 24.gr), για την 24η αγωνιστική της SuperLeague Interwetten, είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό των "ερυθρολεύκων".

"Αυτό που κρατάω από την περσινή πρόκριση είναι το γκολ του Ελ Αραμί. Βέβαια και του Χασάν με στην Αϊντχόφεν ήταν πολύ σημαντικό. Στο Λονδίνο είχαμε όμως και κόσμο μαζί μας και έκανε την στιγμή κάπως πιο ξεχωριστή. Σίγουρα ήταν δύσκολη η αποστολή με την Αϊντχόφεν. Ο στόχος μας μένει ίδιος και με την Άρσεναλ. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να περάσουμε στην επόμενη φάση", δήλωσε αρχικά.

Ενώ συνέχισε: "Αυτή τη στιγμή όμως, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την Άρσεναλ, πρέπει να επικεντρωθούμε στον Βόλο, με τον οποίο έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς τη Δευτέρα. Καταλαβαίνω την δυσκολία του αγώνα και πριν την Αϊντχόφεν δουλεύαμε για το ματς αυτό. Ο Βόλος έχει πάρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην έδρα του, τον τοποθετώ μαζί με ομάδες όπως ο ΟΦΗ, που επίσης είναι σκληρός στο γήπεδό του. Για μας δεν αλλάζει κάτι η έδρα. Όλοι οι παίκτες μας ήταν στην καλύτερη κατάσταση με την Αϊντχόφεν, με εξαίρεση τραυματίες όπως ο Βρουσάι και ο Σωκράτης, που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ