ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Πιθανό να χρησιμοποιήσω τους νέους και με τον ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη Nova ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τους νέους ποδοσφαιριστές και κόντρα στον Δικέφαλο.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (12/5, 19:30) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί και η φιέστα για την απονομή του τίτλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova ενόψει του παιχνιδιού τονίζοντας τη σημασία του ματς κόντρα στον Δικέφαλο.

Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένους από την παρουσία των νέων παικτών, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να τους χρησιμοποιήσει και στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το παιχνίδι και τη φιέστα: "Παρ' όλο που υπάρχει η απονομή, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό στην έδρας μας απέναντι σε έναν από τους κυριότερους αντιπάλους μας, έναν αντίπαλο με τον οποίο θα παίξουμε τελικό Κυπέλλου. Σε περίπτωση που ρωτήσετε δεν είναι το ίδιο παιχνίδι, είναι παιχνίδια τελείως διαφορετικά. Ωστόσο είναι σημαντικό, θέλουμε να πάρουμε μία νίκη στην έδρα μας, θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος των playoffs, να δείχνουμε καλές αποδόσεις και ικανοποιούμε τους φιλάθλους. Θέλουμε να νικήσουμε στην έδρα μας για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, πράγμα πολύ σημαντικό για εμάς. Οφείλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα μας δυσκολέψει αρκετά".

Για το αν περιμένει διαφορετικό τον ΠΑΟΚ: "Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Γνωρίζουμε καλά τον ΠΑΟΚ και εκείνος εμάς, αλλά κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κερδίσουμε".

Για τους νέους και αν χρησιμοποιηθούν κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Είναι μία πιθανότητα, θα το μάθετε την κατάλληλη στιγμή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες και την απόδοσή τους. Είμαι ικανοποιημένος απ' τον Καλογερόπουλο, τον Τζολάκη, τον Σουρλή, τον Ηλία Καραργύρη. Η στάση τους δείχνει πολύ καλή συμπεριφορά. Ο τρόπος με τον οποίον δουλεύουν παιδιά, όπως ο Ηλίας Καραργύρης και η διάθεση που έχουν συνεχώς να συμμετέχουν είναι καταπληκτική. Τον Ηλία τον χρησιμοποιούμε και σαν παίκτη όταν μας λείπει κάποιος στην προπόνηση. Είναι απίστευτο το πόσο διαθέσιμος είναι πάντα, δίνει τον εαυτό του. Γι' αυτό είμαστε ικανοποιημένοι.

Το μήνυμα του στους φιλάθλους για την εικονική κερκίδα της φιέστας: "Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι στη διάθεσή μας για να βοηθήσουν τον σύλλογο. Αγαπούν την ομάδα, την τιμούν με την παρουσία τους και παραδοσιακά ξέρουμε ότι πάντα είναι εδώ, ηθικά και πνευματικά, ακόμη και αν δεν μπορούν να είναι στην πράξη παρόντες για να στηρίξουν την ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ