ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Περνάμε δύσκολη φάση, πρέπει να δουλέψουμε για να βγούμε απ' αυτή"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στάθηκε στην φτωχή εικόνα της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV στάθηκε στην φτωχή εικόνα της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι. Επίσης, τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι περνούν μία δύσκολη φάση και χρειάζονται νίκη για να πάρουν αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το αν είναι ικανοποιημένος απ' το αποτέλεσμα: "Από τα αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένος δεδομένης της απόδοσης μας. Τακτικά και αμυντικά ήμασταν καλοί, επιθετικά ήταν φτωχή η εικόνα μας, ήμασταν φτωχοί παραγωγικά. Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της περιόδου. Με σκληρή δουλειά θα βγούμε απ' αυτή την κατάσταση".

Τι έφταιξε και έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο μηδέν: "Νομίζω πως στο προηγούμενο μας δεν έγινε όπως σήμερα. Με τον Απόλλωνα είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Σήμερα δεν έγινε το ίδιο, ήμασταν φτωχοί και περνάμε δύσκολη φάση, πρέπει να δουλέψουμε για να βγούμε από αυτή. Χρειαζόμαστε μία νίκη για να πάρουμε αυτοπεποίθηση".

Για τα τρία στόπερ: "Νομίζω ότι οφείλεται στις απουσίες, λείπουν παίκτες στο Κόπα Άφρικα, όπως ο Κούντε και ο Αγκιμπού, είχαμε πρόβλημα με τον Μπουχαλάκη. Έπρεπε να εξερευνήσουμε και την ποιότητα που έχουμε στους αμυντικούς μας. Δεν έχει να κάνει το ματς με το σύστημα που ακολουθήσαμε, αλλά ότι ήμασταν φτωχοί επιθετικά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ