ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Περιμέναμε περισσότερα από κάποιους που δεν τους λείπουν παιχνίδια"

Ο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης
Ο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να σκοράρει απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και εξέφρασε τα παράπονα που είχε από παίκτες που δεν τους λείπουν παιχνίδια.

Με δύο γκολ του Χασάν (65', 72') ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, λέγοντας:

"Όπως έχουμε ξαναπεί, έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν ρυθμό. Σήμερα έπαιξαν 6-7 διαφορετικοί. Για άλλους ήταν το πρώτο ματς, άλλοι βρέθηκαν σε κακή μέρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, περιμέναμε περισσότερα από κάποιους που δεν τους λείπουν παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές, επιμείναμε, είχαμε άλλη εικόνα.

Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. Πιέσαμε πιο ψηλά, βάλαμε τα γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να σημειώσουμε άλλα δύο. Βοήθησε ότι παίξαμε με δύο επιθετικούς".

Για την εμφάνιση των Ντρέγκερ - Βινάγκρε:

"Ο Ντρέγκερ πήγε καλά, ήταν σε καλό επίπεδο. Ο Βινάγκρε μπορεί να δείξει περισσότερα από αυτά που έδειξε σήμερα. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές και να ξεκουράσουμε τους παίκτες. Πλησιάζει το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές. Το είχαμε μελετήσει και το γνωρίζαμε το ρίσκο".

Για τον Πέπε:

"Δεν είναι μόνο ο Πέπε, είναι όλοι οι παίκτες. Όλοι οι παίκτες είναι ισάξιοι και είναι πάντα μέσα στις επιλογές μας για να δώσουν τη λύση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ