ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Πάντα παίζουμε για τη νίκη, η Άιντραχτ είναι δυνατή ομάδα που παίζει γρήγορο και κάθετο ποδόσφαιρο"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει έξυπνα για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άιντραχτ (21/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD), τονίζοντας πως η δύναμη και το κάθετο ποδόσφαιρο είναι τα χαρακτηριστικά της.

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στην Κωνσταντινούπολη επικρατώντας με 3-0 της Φενέρμπαχτσε και σκαρφάλωσε μόνος στην κορυφή του 4ου ομίλου του Europa League, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν χρόνο να χαλαρώσουν ή να εφησυχάσουν αφού ακολουθεί νέο μεγάλο ραντεβού, αυτή τη φορά στην Φρανκφούρτη με αντίπαλο την Άιντραχτ (21/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24).

Τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αναμέτρησης τις επεσήμανε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (20/10), με τον Πορτογάλο προπονητή να ξεκαθαρίζει μάλιστα πως στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας, προκειμένου να κατακτήσουν το τρίποντο, είναι να πάρουν την κατοχή της μπάλας για να αντιμετωπίσουν τη δύναμη και το κάθετο και γρήγορο παιχνίδι των Γερμανών.

"Σίγουρα το κίνητρο είναι το ίδιο όπως και στο ματς με την Φενέρμπαχτσε, πάντα μπαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορές, αύριο θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και η οποία παίζει γρήγορο και κάθετο ποδόσφαιρο, με δύναμη. Εμείς θα θέλουμε να πάρουμε την κατοχή της μπάλας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με εξυπνάδα.

Έχουμε κίνητρο να είμαστε καλοί, για να το κάνουμε κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη μπάλα, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε το δυνατό στοιχείο της Άιντραχτ που είναι η φυσική κατάσταση και η δύναμη των παικτών", τόνισε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς στην τοποθέτησή του για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ακολούθως μίλησε:

Για το αν επηρεάζει τα πλάνα του ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Όχι, το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας είναι το ματς με την Άιντραχτ. Ασφαλώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό, αλλά προέχει αυτό της Πέμπτης. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Εφόσον ολοκληρώσουμε τον αυριανό αγώνα, θα ασχοληθούμε με το ματς με τον ΠΑΟΚ".

Για την παρουσία κόσμου του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Άιντραχτ: "Έχουμε όμορφες αναμνήσεις από το ματς με την Άρσεναλ που ήταν το τελευταίο μας εκτός έδρας στην Ευρώπη με κόσμο. Είμαστε ευτυχισμένοι που θα τους έχουμε ξανά στο πλευρό μας, ξέρουμε πως οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πολλοί. Έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση γιατί θέλουμε να δίνουμε ευτυχία στους φιλάθλους μας. Θα υποδεχτούμε τον κόσμο με ευγνωμοσύνη και χαρά και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους".

Για το που αποδίδει καλύτερα ο Αγκιμπού Καμαρά στο γήπεδο: "Ειλικρινά ο Αγκιμπού είναι ένας παίκτης που έχει ευελιξία να παίξει σε πολλές θέσεις, είτε στο "8" είτε στο "10", ατομικά νομίζω πως έχει περισσότερα προσόντα για να παίξει στο "8" αλλά ανάλογα με το αν θέλεις να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σε πολλές θέσεις".

Για το ποια χαρακτηριστικά της Άιντραχτ θεωρεί τα σημαντικότερα για να προσέξει η ομάδα του: "Πρόκειται για ομάδα δυνατή σε φυσική κατάσταση και γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, είναι επικίνδυνη σε αντεπιθέσεις".

Καμαρά: "Όλα οφείλονται στην σκληρή δουλειά"

Όσον αφορά στους παίκτες του Ολυμπιακού, εκπροσωπήθηκαν από τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν περίμενε πως θα έχει τέτοια συνεισφορά στη νέα του ομάδα από τόσο νωρίς, είπε:

"Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί για μένα στον Ολυμπιακό τόσο γρήγορα μια τέτοια εξέλιξη. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς γρήγορα σε μια μεγάλη ομάδα. Τα πράγματα όμως πήγαν πολύ καλά για μένα, από την πρώτη στιγμή ο προπονητής μού έδειξε εμπιστοσύνη και είχα την υποστήριξη από τα αδέρφια μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αλλά όλα αυτά να ξέρετε πως οφείλονται στην πολλή και σκληρή δουλειά".

Για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Άιντραχτ, ανέφερε: "Είναι απίστευτο γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο, ευχαριστώ τον κόσμο που είναι εδώ για να μας στηρίξει, είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος που θα είμαι παρών σε μία τέτοια ατμόσφαιρα".

Για την αγαπημένη του θέση στο γήπεδο, στο κέντρο ή στα άκρα: "Δεν είμαι εδώ για να λέω τη γνώμη αλλά για να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή (σ.σ. ο Πέδρο Μαρτίνς γέλασε δίπλα του), είτε ως δεκάρι είτε κάπου αλλού, δεν έχω άποψη για αυτό, θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ