ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Πήρα μεγάλο ρίσκο με Χασάν και Φορτούνη"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστική του UEFA Champions League
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε ότι πήρε μεγάλο ρίσκο που τον δικαίωσε όταν έριξε στο παιχνίδι του Αχμέντ Χασάν και Κώστα Φορτούνη και ξεκαθάρισε ότι η νίκη επί της Μαρσέιγ δεν άλλαξε τα δεδομένα του ομίλου.

Ένας ορκισμένος Ολυμπιακός, με τρομερή προσπάθεια και θέληση, λύγισε (1-0) στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων τη Μαρσέιγ και πήρε χρυσό τρίποντο στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με τον Πέδρο Μαρτίνς να εξηγήσει μετά από τη λήξη του ματς το ρίσκο που πήρε όταν έκανε την ομάδα του πιο επιθετική ρίχνοντας στη μάχη τους Αχμέντ Χασάν και Κώστα Φορτούνη.

"Τέτοιες νίκες και τέτοιες μεγάλες βραδιές έπρεπε να τις ζούμε με τον κόσμο μας. Είναι δύσκολο να μην τους έχουμε μαζί μας. Για τη νίκη είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Τα καταφέραμε και δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό. Όμως δεν έχουμε καταφέρει ακόμη κάτι, χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη και ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος. Πλέον κανείς δεν αμφισβητεί πως ο Ολυμπιακός πάει να προκριθεί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Νομίζω πως κερδίσαμε δίκαια. Ίσως πολλοί απορήσουν με τη χρησιμοποίηση του Φορτούνη και του Χασάν. Πήρα μεγάλο ρίσκο, γιατί το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε. Ευτυχώς το ρίσκο αυτό μας βγήκε σε καλό», πρόσθεσε", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε για:

Το αν αλλάζουν τα δεδομένα του ομίλου: "Όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Ντραγκάο και θα παίξουμε όπως σε όλα τα ματς. Ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του ανάλογα με τον αντίπαλο"

Την απουσία του Καμαρά και τον Πέπε: "Ο Πέπε είναι χωρίς παιχνίδια από τον Μάιο και είναι δύσκολο να ανταποκριθεί άμεσα σε τέτοια παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις. Θέλει χρόνο, δεν είναι έτοιμος όσον αφορά στον ρυθμό. Θα δούμε ποιοι θα παίξουν με Πόρτο. Μια μέρα θα σας πω την ενδεκάδα πριν το παιχνίδι (αστειευόμενος)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ