ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Οι 100 νίκες αντικατοπτρίζουν την πορεία μας αυτό το διάστημα"

ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός για τους 16 του Κυπέλλου EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στις 100 νίκες που έφτασε με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η επιτυχία αυτή αντικατοπτρίζει τη δουλειά που γίνεται από το καλοκαίρι του 2018.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Λαμίας για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten την Κυριακή (7/3). Το παιχνίδι αυτό είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έφτασε τις 100 νίκες του ως προπονητής των ερυθρόλευκων.

Ο ατζέντης του Πορτογάλου τεχνικού, Σάντσο Φρέιτας, με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη τον Μαρτίνς για την επιτυχία του. Μάλιστα, φιλοξένησε και μια δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού γι' αυτό το επίτευγμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι οι 100 νίκες αντικατοπτρίζουν την πορεία της δουλειάς από το καλοκαίρι του 2018, όταν και ξεκίνησε το πρότζεκτ του.

"Χαίρομαι που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Αυτή η επιτυχία έχει ένα συμβολικό νόημα, αλλά από την άλλη αντικατοπτρίζει και την πορεία που έχουμε ακολουθήσει αυτό το διάστημα, από τότε που ξεκινήσαμε το έργο μας, το καλοκαίρι του 2018. Το αποτέλεσμα είναι η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός.

Πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται στο κλαμπ, τους αθλητές που κατάφεραν και εφάρμοσαν τις ιδέες μας και τις έκαναν πράξη. Επίσης ευχαριστώ και τους οπαδούς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει" ανέφερε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς στον ατζέντη του
Η δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς στον ατζέντη του

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ