ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο Ολυμπιακός ισχυρός διεκδικητής του τίτλου, αλλά υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό OLYMPIACOS FC / YOUTUBE

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να παίρνει νίκες σε τέτοιες έδρες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και πέρασε στην κορυφή της Super League Interwetten. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι με τέτοιες νίκες είναι ο ισχυρός διεκδικητής του τίτλου. Υπογράμμισε όμως πως το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες δυνατές που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για το αν θα είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα με τέτοιες νίκες: "Είμαστε ένας από τους υποψήφιους για τον τίτλο. Το πρωτάθλημα έχει αποδείξει από τώρα πως θα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Σίγουρα ο Ολυμπιακός αποκτά ενδείξεις ότι θα είναι ισχυρός διεκδικητής, αλλά υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες, οι οποίες έχουμε δει ως τώρα θα είναι δυνατές και υποψήφιες. Σημαντική νίκη σήμερα, είδαμε πως είναι δύσκολη να νικηθεί".

Για το 4-4-2 και αν πρέπει να προτιμάται κατά τη διάρκεια του αγώνα: "Ξεκινήσαμε με το 4-2-3-1, συνεχίσαμε με το 4-3-3, όμως στη συνέχεια παίξαμε με το 4-4-2 που είναι το σύστημα που χρησιμοποιούμε όταν είμαστε πίσω στο σκορ ή σε περιπτώσεις που πρέπει να σκοράρουμε, όπως σήμερα. Νομίζω πως τα συστήματα υπάρχουν για να τα χρησιμοποιούμε ανάλογα τις συνθήκες του αγώνα. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να κάνουμε πράξη την στρατηγική που είχαμε σχεδιάσει, γι' αυτό έπρεπε να κάνουμε αλλαγές. Ωστόσο, αν ρωτήσετε πότε είχε την καλύτερη εικόνα η ομάδα, ήταν με το 4-3-3".

Πόσο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πετύχει τρεις νίκες σε δύσκολες έδρες: "Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις νίκες απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Χάσαμε βέβαια πόντους στην έδρα μας σε δύο παιχνίδια, παρόλο που είχαμε την ανωτερότητα. Πρέπει να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας. Όταν κερδίζεις όμως ομάδες όπως ο ΠΑΣ που έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ σημαντικό".

Για την εικόνα της ομάδας του και τι κρατάει από το ματς: "Έγιναν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Θυμάμαι δύο καλές ευκαιρίες του ΠΑΣ, αλλά θυμάμαι επίσης ευκαιρίες πριν βάλουμε το δεύτερο γκολ, όπως με τον Σωκράτη, τον Γιώργο και τον Αραμπί. Στην καλύτερη περίοδο του παιχνιδιού που είχε ο ΠΑΣ ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει και στην καλύτερη περίοδο του Ολυμπιακού πήρε το πέναλτι ο ΠΑΣ. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό και παιζόταν μέχρι το τέλος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ