ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο διαιτητής έδειξε μία περίεργη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα Μαρσέιγ - Ολυμπιακός
Ο Πέδρο Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως τα ατομικά λάθη κόστισαν στον Ολυμπιακό κόντρα στη Μαρσέιγ, ξεκαθάρισε πως ο αγώνας με την Πόρτο είναι "τελικός", ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία, αλλά και γενικότερη συμπεριφορά του Χιλ Μανθάνο. (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός, παρότι προηγήθηκε 1-0 μέσα στη Μασσαλία, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έχοντας, ωστόσο, σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Χιλ Μανθάνο.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV στάθηκε στη διαιτησία του Ισπανού ρέφερι, υποστηρίζοντας πως έδειξε μία περίεργη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ κατήγγειλε πως δεν υπήρχαν μπάλες σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον "τελικό" με την Πόρτο, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να πάρει το εισιτήριο για τους "32" του Europa League.

"Συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα σήμερα. Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπήκαμε πολύ καλά, είμαστε ικανοποιημένοι από όσα πετύχαμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι και επιπλέον κάναμε ένα πολύ σοβαρό λάθος που προκάλεσε το πέναλτι και το γκολ που δεχτήκαμε για το 1-1. Νομίζω πως σε αυτό το επίπεδο τέτοια λάθη δεν μπορούνε να γίνονται γιατί πραγματικά τα πληρώνεις ακριβά και επίσης δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι από την αρχή του δεύτερου μέρους μέχρι και το γκολ. Αυτό νομίζω πως μας κόστισε το αποτέλεσμα", ανέφερε αρχικά.

Για την τρίτη θέση, είπε: "Νομίζω πως πραγματικά όλα εξαρτώνται από εμάς. Είναι ένας τελικός το ματς με την Πόρτο, θα τα δώσουμε όλα, γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα, παρόλα αυτά το θέλουμε πάρα πολύ έχουμε τις φιλοδοξίες και την ικανότητα να περάσουμε στους "32" του Europa League και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ και σε κάτι ακόμα. Παρόλο που όλοι γνωρίζουν ότι δεν θέλω να σχολιάσω τις φάσεις το πέναλτι, γιατί θέλω να τις δω πιο ψύχραιμα και με περισσότερο χρόνο και περισσότερη ηρεμία, θα ήθελα να σχολιάσω τη γενικότερη συμπεριφορά του διαιτητή σήμερα, ο οποίος έδειξε μια περίεργη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης θα ήθελα να πω πως σε φάσεις κρίσιμες κατά τη διάρκεια του ματς δεν υπήρχαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω σε μια διοργάνωση τόσο μεγάλη όσο το Champions League, αυτό δεν είναι λογικό και ωραίο να συμβαίνει, δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο και μας κόστισαν και όσον αφορά τον ρυθμό μας, αλλά και γενικότερα ήταν μια άσχημη εικόνα σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ