ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος σήμερα, τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άιντραχτ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άιντραχτ INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άιντραχτ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Γερμανών, ενώ τόνισε πως τα πάντα είναι ανοιχτά για την επόμενη φάση του Europa League.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από την Άιντραχτ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League. Ο Πορτογάλος προπονητής στις δηλώσεις του ανέφερε πως οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι στο γήπεδο. Ωστόσο τόνισε πως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για την πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για το ματς: "Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος σήμερα, από τη στιγμή που πέτυχαν το 2-1 ήταν εύκολο γι' αυτούς, να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ήταν ανώτεροι από εμάς".

Για το τι πήγε στραβά: "Νομίζω πως η πίεση πρέπει να ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε κάπως πίσω. Δεν είμαστε στα ποσοστά κατοχής που θέλαμε. Ενώ στο πρώτο τα πήγαμε καλά, στο δεύτερο επιτρέψαμε περισσότερα στον αντίπαλο. Ήταν ανταγωνιστικό παιχνίδι, ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε καλύτερα. Τα πάντα είναι ανοιχτά, είμαστε 2οι θα παίξουμε με τον 1ο και τον 3ο στην έδρα μας, τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση".

Για το αν υπάρχει κόπωση στους παίκτες: "Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με αυτό. Οποιοσδήποτε είναι στην ενδεκάδα έχει τις καλύτερες συνθήκες να παίξει. Είχαμε ένταση, με καλές στιγμές, οι παίκτες ήταν έτοιμοι, δεν έχει να κάνει με τα πολλά παιχνίδια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ