ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Τα έχουμε πει για τον Μπουχαλάκη"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς έπλεξε το εγκώμιο του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ της εκτός έδρας νίκης (1-2) επί του Άρη και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει τις φιλοδοξίες του πραγματικότητα.

Με δύο ασίστ του Φορτούνη και δύο γκολ του Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" και είναι μόνος στην κορυφή της Super League Interwetten μετά από δέκα αγωνιστικές.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει τις φιλοδοξίες του πραγματικότητα και έπλεξε το εγκώμιο του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

"Τα έχουμε πει για τον Μπουχαλάκη πολλές φορές", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Πορτογάλου τεχνικού.

"Πραγματικά το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι έχουμε μια ομάδα έτοιμη να θυσιαστεί που τα δίνει όλα για να πετύχει τους στόχους. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες, τις οποίες θέλουμε να τις κάνουμε πραγματικότητα.

Στα προβλήματα ψάχνουμε πάντα λύσεις, γιατί εκπροσωπούμε μια μεγάλη ομάδα που θέλει κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της.

Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Αντιμετωπίσαμε τον Άρη που είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα. Είχαμε δυσκολίες στην τελική, αυτό νομίζω ότι ήταν το πρόβλημα.

Ο Μπουχαλάκης είναι ένα παιδί που τα έχουμε πει πολλές φορές τι σημαίνει για την ομάδα μας και τα αποδυτήρια. Μετά από αυτά τα δύο γκολ, νομίζουμε ότι θα βρει ξανά τον εαυτό του. Πέρασε από μια φάση, όχι τόσο καλή και θα ξαναβρει τον εαυτό του είμαι σίγουρος μετά από αυτά τα γκολ.

Ο Κάιπερς και ο Βρουσάι μας απέδειξαν ότι μπορούμε να βασιστούμε σε εκείνους. Ξέρουμε την αξία τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ