ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ, ενώ στο δεύτερο μέρος, έλεγξαν την αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως με τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στην οποία οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1, ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος και ότι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν έχει καμία σημασία που κέρδισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρώτη τους μονομαχία, καθώς σημασία έχει που ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς: Για το ματς: "Μια πραγματικά σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό σήμερα. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ και πολλές σημαντικές ευκαιρίες.

Είχαμε τον έλγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αλλά δεν μας απείλησε πολύ. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Από το παιχνίδι κρατάω τη νίκη, αλλά και την εξαιρετική μας εικόνα στο πρώτο μέρος".

Για τους δύο σκόρερ των ερυθρολεύκων, Μασούρα και Αγκιμπού: "Ο Γιώργος πέρασε έναν τραυματισμό που του έκοψε την εξαιρετική κατάσταση που ήταν,τώρα αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του και να προσφέρει πολλά σε εμάς. Ο Αγκιμπού είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και ήταν εξαιρετικός και σήμερα".

Για την πρώτη νίκη κόντρα στον Λουτσέσκου: "Όχι σημασία έχει ποιος παίζει στον Ολυμπιακό, όχι ότι ο προπονητής είναι ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Λουτσέσκου. Σημασία έχει που παίζει ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε".

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης". Σέντρα στις 22:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ