ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάρτινς: "Ήμασταν έξυπνοι στο παιχνίδι μας, υπάρχουν στο μυαλό μου πολλές ιδέες για τη Φενέρμπαχτσε"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκτρώνης, ενώ τόνισε ότι έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό για τα πλάνα του ενόψει Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στο Θεόδωρος Κολοκτρώνης με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι ευχαριστημένος, όπως δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με το γεγονός ότι οι παίκτες του καθάρισαν από το πρώτο μέρος την υπόθεση - νίκη στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό για το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνς στη NOVA: Για όταν ήταν σημαντική η νίκη: "Ήταν σημαντική νίκη για εμάς. Αξίζαμε τη νίκη και πήραμε αυτό που θέλαμε, Παίξαμε πολύ καλά αλλά μετά το δεύτερο γκολ κάπως οπισθοχωρήσαμε Ωστόσο δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και να δημιουργήσει ευκαιρίες όπως έκανε με τον ΠΑΟΚ".

Για το ότι πέτυχαν νωρίς τα γκολ: "Ήμασταν έξυπνοι στο παιχνίδι μας.Ήταν σημαντικό που βάλαμε νωρίς τα γκολ. Είχαμε ευακιρίες για να βάλουμε και άλλα. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού".

Για το αν έχει κατασταλάξει για τα πλάνα του ενόψει Φενέρ: "Υπάρχουν στο μυαλό μου πολλές ιδέες. Έχω κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό. Έχω 4-5 ημέρες να αποφάσισω για όλα, να μελετήσω τη Φενέρ, αλλά για τις βασικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω κατασταλάξει ήδη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ