ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ήμασταν αλάνθαστοι τακτικά, οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί"

Ο Πέδρο Μαρτίνς από παιχνίδι του Ολυμπιακού | 28 Ιουλίου 2021
Ο Πέδρο Μαρτίνς από παιχνίδι του Ολυμπιακού | 28 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι Μπακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Πέδρο Μαρτίνς για την προσπάθεια των παικτών του μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Νέφτσι Μπακου με 1-0. Ο Πορτογάλος έκανε λόγο για ένα εξαιρετικά τακτικό παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές του και τους αποθεώσε.

Για τη συνέχεια σημείωσε πως δεν έχει πρόβλημα ποιον θα βρει μπροστά του καθώς ο Ολυμπιακός στον επόμενο γύρο του Champions League θα είναι εκεί για να πάρει την πρόκριση ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Σισέ ως αριστερό μπακ:

"Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, με προβλήματα αλλά μερικές φορές παρά τα προβλήματα βγαίνει μια δύναμη μέσα από την ομάδα και γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, περισσότερο ενωμένοι, καλύτεροι, συγκεντρωμένοι. Ήμασταν σίγουροι πως ήρθαμε για να τα κατάφεραμε. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδα, ήμασταν τακτικά αλάνθαστοι, τέλειοι και όσον αφορά την προσπάθεια των παιτκών ήταν φανταστική. Καταπληκτική, τα έδωσαν όλα και για αυτό ήρθε η πρόκριση".

Για τον αγωνιστικό χώρο και τις συνθήκες του αγώνα:

"Δεν ήταν καλός, βοηθούσε τον αντίπαλο. Τακτικά αλάνθαστοι, μεγάλη θέληση, συγκέντρωση, δώσαμε πρωτοβουλία στον αντίπαλο. Αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που κάναμε λίγο καλύτερα τότε δεν θα χρειαζόταν να βασανιστούμε τόσο πολύ στα τελευταία λεπτά".

Για τον επόμενο αντίπαλο:

"Ελπίζω να έχουμε το ίδιο πάθος, θέληση και αφοσίωση στο παιχνίδι. Να έχω περισσότερες λύσεις. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα γιατί ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί να πάρει την πρόκριση".

Για τη χρησιμοποίηση του Σισέ στο αριστερό άκρο και τους τέσσερις στόπερ στην ενδεκάδα:

"Ο Σισέ έχει παίξει ξανά σαν αριστερό μπακ, θυμάμαι ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ που αγωνίστηκε στα τελευταία 20 λεπτά και ήταν εξαιρετικός. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για να καλύψουμε τα κενά. Ο Βρουσάι είχε προετοιμαστεί και για αριστερό μπακ και το κέντρο. Σε αυτές τις στιγμές οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα ανεξαρτήτου σε ποια θέση θα παίξουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ