ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς για τις φωτιές: "Μειώσαμε τις προπονήσεις επειδή η ατμόσφαιρα είναι τοξική"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League | Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League | Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τις φωτιές στην Ελλάδα και στάθηκε και στο γεγονός πως αυτές έχουν επηρεάσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Οι φωτιές που επικρατούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα και στην Αθήνα έχουν επηράσει άπαντες, ακόμα και τις ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο δίκτυο RTP της χώρας του και υποστήριξε ότι λόγω της τοξικότητας του αέρα υποχρεώθηκε να μειώσει τις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, είπε:

"Στην Αθήνα, αυτή τη στιγμή αναπνέουμε με μεγάλη δυσκολία. Προσωπικά, βρίσκομαι στα 20-25 χλμ. και το σπίτι μου είναι γεμάτο στάχτες από τις φωτιές. Η ποιότητα του αέρα είναι ανυπόφορη σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες δημιουργείται μία αίσθηση που δεν αντέχεται.

Η ατμόσφαιρα είναι τοξική και γι' αυτό και μειώσαμε τις προπονήσεις, διότι μεριμνούμε για τους ίδιους τους αθλητές μας τους παίκτες. Αυτά τα τοξικά στοιχεία του αέρα μπορεί να είναι επιβλαβή γι' αυτούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ