ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς για Ολυμπιακό Β': "Τα παιδιά θα εξελιχτούν για να έρθουν πιο ώριμοι και έτοιμοι στην πρώτη ομάδα"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του αγώνα σε αναμέτρηση του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ | 16 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του αγώνα σε αναμέτρηση του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ | 16 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ένθερμος υποστηρικτής της συμμετοχής του Ολυμπιακού Β' στην Super League 2 είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος το θεωρεί εξαιρετικό βήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που θα βοηθήσει νεαρά παιδιά να φτάσουν πιο προετοιμασμένοι στην πρώτη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός Β' του Αριέλ Ιμπαγάσα μετράει αντίστροφα για να πάρει μέρος τη φετινή σεζόν στην Super League 2 και το γεγονός αυτό ευχαριστεί ιδιαίτερα και τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε στην κάμερα της Nova για το πλάνο αξιοποίησης ποδοσφαιριστών μέσω της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι μέσα από μία πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία νεαροί παίκτες να προετοιμαστούν και να είναι πολύ πιο ώριμοι και έτοιμοι όταν τους δοθεί η ευκαιρία να προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα.

"Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα το βοηθήσει πάρα πολύ. Τα παιδιά θα έρθουν πιο έμπειροι και καλά προετοιμασμένοι στις πρώτες ομάδες.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν σε μια ανταγωνιστική διοργάνωση, που θα τους βοηθήσει να εξελιχτούν ως παίκτες και ως ανθρωποι, να έρθουν πολύ πιο ώριμοι και έτοιμοι και να έχουν καλύτερες ευκαιρίες για να ενταχθούν στις πρώτες ομάδες τους και τις Εθνικές.

Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικο, είναι κάτι που έλειπε γιατί τα παιδιά αυτά δεν είχαν τόσες ευκαιρίες να μπορέσουν να εξελιχτούν και να προετοιμαστούν πολύ καλά έτσι ώστε όταν τους απαιτηθεί, να είναι έτοιμοι ως επαγγελματίες.

Είναι πραγματικά τέλειες οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουν αυτή τη στιγμή, είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον, βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή και συνεργασία με τον Ιμπαγάσα γιατί θέλουμε την προπόνηση, το γυμναστήριο, τη διατροφή, τη μεθοδολογία όλων των παικτών να την έχουμε σε συνεργασία και έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες που έχει στην πρώτη ομάδα.

Είναι κατί πολύ ενδιαφέρον γιατί τα παιδιά αυτά τα αντιμετωπίζουμε πλέον ως επαγγελματίες και έχουμε καθημερινή συνεργασία και επίβλεψη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς αναφορικά με το πρότζεκτ της δεύτερης ομάδας των Πειραιωτών, για να προσθέσει:

"Μαζί με τον Ιμπαγάσα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, είναι τέλειες οι συνθήκες με τις οποίες δουλεύει αυτό το πρότζεκτ και θα είναι πολύ ωραία τα αποτελέσματα ειδικά με τον τρόπο που δουλεύουν στον Ολυμπιακό.

Πραγματικά είναι κάτι πολύ χρήσιμο γιατί υπάρχουν παιδιά κάτω των 19 ετών που βρίσκονται εκτός διοργανώσεων εδώ και δύο χρόνια τα οποία θα μπουν σε μία διοργάνωση πολύ ανταγωνιστική, όπου θα παίζουν επαγγελματίες που είναι 30 ετών, θα είναι παίκτες έμπειροι που βρίσκονται στον επαγγελματικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι κάτι σημαντικό γιατί θα βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν και να έχουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες για να γίνουν πιο εύκολα καλύτεροι επαγγελματίες. Επίσης θα παίξουν σε παιχνίδια πάρα πολύ σημαντικά για την ομάδα μας.

Ο Ιμπαγάσα έχει μία ομάδα πάρα πολύ καλά προσανατολισμένη, νομίζουμε πως έχει ποιοτικά αποτελέσματα και έτσι οι παίκτες αυτοί -όπως είναι ο απώτερος στόχος- θα είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και έτοιμοι, να έρθουν με εμπειρίες για να πάρουν κάποια στιγμή μέρος στην πρώτη ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ