ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς για Γουλβς: "Δεν έχει νόημα να μιλάμε για αυτά, ας μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει για αυτόν από την Γουλβς ενώ κατέστησε σαφές πως η σεζόν τελείωσε για τον Μπα μετά από την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε (VIDEO).

Η Γουλβς εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενος μνηστήρας για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν όμως ο ίδιος έχει στο μυαλό του μόνο τον Ολυμπιακό και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει με δηλώσεις που παραχώρησε την Παρασκευή (7/5) στην κάμερα της Nova.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στο ισόπαλο ματς με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και σε αυτό που έρχεται με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 8η αγωνιστική των play offs ενώ επιβεβαίωσε πως ο Μπα δεν θα αγωνιστεί από εδώ και πέρα μέχρι το φινάλε της σεζόν και πως στόχος είναι να είναι απόλυτα έτοιμος στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός:

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης: "Ο Αστέρας είναι ποιοτική ομάδα που πάντα δυσκολεύει τους αντιπάλους του. Έχει εξελιχθεί σε σχέση με πέρυσι περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Ούτε εμείς ούτε ο Αστέρας έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Ελπίζουμε να γίνει όμορφο και ανοικτό παιχνίδι".

Για το αν θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία ο Καραργύρης ή ο Τζολάκης: "Έκανε πολύ καλή προπόνηση ο Καραργύρης, αλλά θα παίξει ο Τζολάκης. Ο Ηλίας θα πάρει τις ευκαιρίες του".

Για το τι κρατάει από το μεσοβδόμαδο ματς στο "Βικελίδης" και το 1-1 τον Άρη: "Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, θετικά τα συμπεράσματα. Οι παίκτες είχαν καλή απόδοση, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ευκαιρία που δώσαμε στους παίκτες".

Για τους τραυματίες: "Ο Μπα κάνει τη θεραπεία του και δεν θα συμμετέχει στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι, τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κρίναμε προτιμότερο να μην επιβαρυνθεί, ώστε να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League".

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον ίδιο από τη Γουλβς: "Δεν έχει νόημα να μιλάμε συνέχεια για αυτά. Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ας μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ