ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς για European Super League: "Ξέραμε πως θα συμβεί, απομακρύνει το ποδόσφαιρο από τον λαό"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ για τη Super League Interwetten.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε μεγάλη βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο την εμφάνιση της European Super League, τονίζοντας πως τα χρήματα δεν πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα τόσο όμορφο και λαϊκό άθλημα (VIDEO).

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μοιάζει να έχει χωριστεί εδώ και ένα 24ωρο σε δύο τεράστια αντιμαχόμενα στρατόπεδα, την UEFA Champions League και την European Super League και το άσχημο είναι πως από αυτή τη μετωπική σύγκρουση θα υπάρχουν πολλοί χαμένοι και πάνω από όλα ο ίδιος ο βασιλιάς των σπορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις στο άθλημα που υπηρετεί και αγαπάει και πήρε κρυστάλλινη θέση, ξεκαθαρίζοντας πως με την γέννηση της European Super League το ποδόσφαιρο θα απομακρυνθεί από τον απλό κόσμο και από τις φτωχές χώρες, κάτι που είναι ενάντια στη φύση του αθλήματος.

"Είναι πραγματικά μία μεγάλη βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι όμως που εδώ και χρόνια υποψιαζόμαστε ότι θα συμβεί και κάποια στιγμή ξέραμε πως θα συνέβαινε. Είναι πραγματικά μία μεγάλη επανάσταση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο γιατί θα απομακρύνει το ποδόσφαιρο ως λαϊκό άθλημα από τον κόσμο, από τον λαό, από τις πιο μικρές ομάδες και τις πιο φτωχές χώρες.

Είναι η μεγάλη απόδειξη ότι όποιος έχει τα περισσότερα χρήματα, αυτός θα έχει και την καλύτερη ομάδα και ότι χώρες ή πρωταθλήματα που δεν θα μπορούν να έχουν τόσες πλούσιες ομάδες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το καινούριο ποδόσφαιρο που θα δημιουργηθεί.

Απομακρύνει, αλλάζει την εικόνα του ποδοσφαίρου από λαϊκό άθλημα που είναι κοντά στους λαούς και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, κάνει το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικό, το οποίο είναι κατά γνώμη μου δυσάρεστο γιατί τα χρήματα δεν μπορούν να είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα όμορφο άθλημα όπως το ποδόσφαιρο", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης συζήτησαν για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ