ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς για Αγκιμπού Καμαρά: "Τον συμβουλεύω να συνεχίσει να δουλεύει και να είναι ταπεινός"

Ο Αγκιμπού Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League με τον Παναθηναϊκό | 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Αγκιμπού Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League με τον Παναθηναϊκό | 3 Οκτωβρίου 2021 INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA στον Αγκιμπού Καμαρά και στις συμβουλές που δίνει στον μεσοεπιθετικό από την Γουινέα για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στον Ολυμπιακό.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους πρώτους μήνες της παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας είναι διαρκώς δίπλα στον νεαρό ταλαντούχο μεσοεπιθετικό για να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί απόλυτα στο νέο του περιβάλλον.

Απόδειξη τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova, με τον Πορτογάλο προπονητή να αποκαλύπτει τις συμβουλές που δίνει στον νεαρό από την Γουινέα για να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα στους ερυθρόλευκους.

"Το πλάνο μου είναι συμβουλές. Τον συμβουλεύω να συνεχίσει να δουλεύει. Του έχω εξηγήσει σε τι θέλω να εξελιχθεί και να βελτιωθεί ακόμα. Θα πρέπει να είναι ταπεινός και συνεχίσει να μαθαίνει από τους διπλανούς του που είναι πιο μεγάλοι και πιο έμπειροι.

Τα πράγματα πρέπει να εξελιχθούν με έναν φυσιολογικό τρόπο. Πολλή δουλειά, ποιοτική δουλειά, ταπεινότητα και συνεργασία με όλους.

Είναι νεαρός αλλά είναι ώριμο παιδί. Έχει την αντίληψη για να κατανοήσει πως στην καριέρα του θα συμβούν πολλά πράγματα αλλά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ