ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είμαστε ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάκρεια του αγών Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάκρεια του αγών Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη που έδωσε τον τίτλο στον Ολυμπιαπό στάθηκε ξεκάθαρα στην ποιότητα της ομάδας του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό, τη νίκη με 3-1 και την κατάκτηση και του φετινού τίτλου από την ομάδα του στάθηκε στο γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα φέτος ενώ αφιέρωσε το πρωτάθλημα σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Για το που αφιερώνει τον τίτλο:
"Στον κόσμο μας που φέτος έλειπε και δεν ήταν καθόλου το ίδιο. Σε όλους τους επαγγελματίες του Ολυμπιακού. Είμαστε μια οικογένεια. Στον πρόεδρο μας και φυσικά σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι συγκινημένος για όσα έχουμε πετύχει".

Για το αν είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας:
"Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα. Το περσινό ήταν δύσκολο και φέτος ήταν ακόμα δυσκολότερο καθώς δεν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα με ξεκάθαρο τρόπο. Δείχνει την αξία μας, τη μεγάλη διαφορά μας και είμαστε ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος".

Για το κίνητρο που είχε ο Ολυμπιακός να φτάσει και φέτος στο πρωτάθλημα:
"Όχι μόνο έχουμε γενικότερα κίνητρο να δείχνουμε μια ωραία εικόνα. Το δείχνουμε με τη διαφορά αυτή. Δείχνει πως ο Ολυμπιακός φτάνει στον τίτλο με απόλυτη διαφάνεια".

Για τη συμμετοχή του Χασάν στο ματς αντί του Μπα και αν αυτή έφερε τη νίκη σημείωσε:
"Δεν οφείλεται σε αυτό. Ξεκινήσαμε καλά το ματς με δύο κλασικές ευκαιρίες. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το ματς. Έγινε η αναγκαστική αλλαγή και έτσι αλλάξαμε το παιχνίδι. Δεν νομίζω όμως ότι οφείλεται εκεί καθώς και πριν είχαμε ευκαιρίες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ