ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλους, πάμε για το Κύπελλο"

Ο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Ο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, ενώ έδωσε το σύνθημα για τον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε την κλάση, την ποιότητα και τη διαφορά δυναμικότητας που τον χωρίζει από τους έτερους συνδιεκδικητές του τίτλου για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν, καθώς θριάμβευσε με 4-1 στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό και ολοκλήρωσε τα play offs με διαφορά 26 πόντων έναντι του 2ου ΠΑΟΚ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα των ερυθρολεύκων στο ντέρμπι των αιωνίων που τους βρήκε να παίρνουν μία ευρεία νίκη, ενώ έστειλε μήνυμα για τον τελικό του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου.

"Είναι ένα μεγάλο σκορ για εμάς και δείξαμε σήμερα ότι οι διακοπές ακόμη δεν έχουν έρθει. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τον τελικό Κυπέλλου. Θα είναι ένα ματς γιορτή του ποδοσφαίρου και πάμε για να πάρουμε το τρόπαιο.

Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, θα θέλαμε να δούμε τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει χατ-τρικ όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλους. Και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε βάλει δεύτερο γκολ, γενικότερα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι", τόνισε μπροστά στην κάμερα της NOVA, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους πράσινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ